Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kor, miért csak a pasiknál erény/előny?
Nem unjátok még ezt a sok szánalmas hülyeséget?
Nem az itteni nyomorult senkiházi faszkbol kell ki indulni!
N26
2019. jan. 8. 19:17
Miért, a pasiknál előny? LOL :-)
2019. jan. 8. 19:35
Mert a férfiakban a nők a pénzt, finomabb szóval "egzisztenciát" keresik, és a jó színjátszó képességet amivel elkábítja a nőt. Ez a korral egyre jobban csiszolódik, és a férfi akár 140 évesen is felcsinál egy nőt, ha feláll.
A nőkben a férfiak a szépséget keresik, ami 30 fölött gyorsuló hanyatlásnak indul, és 40 körül elkezd vége lenni a termékenységüknek is.
Persze a nyilvánvaló tények fájnak, főleg az itteni beteg "nőkről csak jót, különben nőgyűlölő kisfarkú impotens lúzer vagy" :D
2019. jan. 8. 19:36
Pont egy 30as nő tetszik, én is 30as vagyok.
2019. jan. 8. 19:41
Mert biosz, nekem tetszenek a nálam idősebb nők is, de amit a férfiakban keresnek a nők, nem csak pénzre gondolok, azt idősebb korban is megtalálják, lehet még jobban, mint egy fiatalban, fordítva meg kevésbé van így. Van egy 50-es nő rokonom, a férje 80 körül van, bár jól tartja magát, ezt fordított felállásban nem tudnám elképzelni. Nem tart pisztolyt a nő fejéhez, nem is gazdagabb. 15 éves fiúkat mikor fogják megsajnálni, mert a csajok a 20-as férfiakra mennek, fordítva is szívás, csak ott fiatalabb korban.
2019. jan. 8. 19:44
Hiába erőltetitek, hogy ti kiöregedett, kopaszodó, tokás, potrohos, elvált vén phaszokként is mekkora főnyeremények vagytok, attól még nem lesz így :D Nem véletlen, hogy ennyire ráértek naponta 20 kérdést kiírni erről, mert most sem épp egy tinilánnyal szexeltek. Vajon hogy lehet ez? Lehet, hogy a 20 éves lányok többsége mégsem az apjuk korú bácsik után ácsingózik? Érdekes.
2019. jan. 8. 19:49
51% Én nem írom azt, hogy lúzer vagy, egyszerűen csak egy arrogáns, sztárnak nevelt fiú vagy, aki a saját véleményét szinte törvényként hirdeti és próbálod vért izzadva degradálni a nőket.
Az meg hogy negyvenes-harmincas nőket, férfiakat vén trottyként jellemzitek nektek rossz, mert ha eléritek a kort ti fogjátok tragédiaként megélni.
2019. jan. 8. 19:55
Nekem nincs semmi gondom a harmincas nőkkel.
2019. jan. 8. 20:04
Szánalmas vergődés amit leműveltek, ugyanannyi ideig vonzó mind két nem, csak más idősíkon, más skálán. Ja hogy az kéne, hogy 10-en, 20-on évesen 100X kapósabbak legyetek, mint egy ugyanilyen kategóriájú férfi, aztán meg max egyenlítsenek a férfiak, persze hogyne. Nem azt pofázzuk hogy egy 30-as, 40-es nő nem vonzó, nekem az 50-es is az némelyik, pedig 20-as vagyok, hanem hogy 30-tól a férfiak a kapósabbak, 30 felett a legtöbb nő amúgy is anya és marhára nem akar semmilyen 20-on éves férfi kölyköt nevelni (pláne a másét). Fordítva sok nő még örül is, hogy szeretője lesz akár egy házas férfinak is, elmarják a gyereket egyszerűen, a volt feleséget meg kitúrják. A nők szinte mindig idősebb férfit választanak, akkor miért nem életszerű, hogy tovább, de később lesz vonzó egy férfi?
2019. jan. 8. 20:10
Megnyugodhatsz, kérdező, náluk SE az.
2019. jan. 8. 20:11
Kapcsolódó kérdések: