Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gondoljátok komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gondoljátok komolyan egy nővel aki kövér az ismerkedést?

Figyelt kérdés

2019. jan. 8. 18:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
74%
Eléggé túlsúlyos nő vagyok sajnos az ellenkezdőjét tapasztalom. Nem tolonganak a pasik..
2019. jan. 8. 19:48
 12/20 anonim ***** válasza:
16%
Mennyire vagy túlsúlyos? Szerintem ha engednéd akkor lennének körülötted pasik.
2019. jan. 8. 19:50
 13/20 anonim ***** válasza:
40%
180+ cm 100+ kg feletti nővel komokyan gondolnám, de sajnos nagyon ritka
2019. jan. 8. 20:03
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

En 170 vagyok es 98 kg.

Senki nem tolong ertem.

Az elmult 2 evben 3 pasi jott oda hozzam, mind koncerten vagy klubban es mind azert mert dugni akart.

Elnezest, ha nemet mertem mondani kover no letemre. Mert ugye egy ilyen az oruljon, hogy hozzaszolnak.

2019. jan. 8. 21:25
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
Én is azt tapasztalom, hogy egy menetre jó lennèk, de csak azért mert kövér vagyok nem fogok bárkivel összefeküdni.
2019. jan. 8. 23:30
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Menj haza husi és nézd meg a malac a pácbant.
2019. jan. 9. 10:10
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Én komolyan gondolom, nekem határozottan a kövér nők a zsánereim. Persze itt is lényeg hogy legyen alakja és valami, ami megfog benne. Ha van kedved beszélgetni, akkor írj privit.

27/F

2019. jan. 9. 11:37
 18/20 anonim ***** válasza:
29%
idáig csak ducikkal kavartam exem is duci akitol a 5 éves lányom van/igaz Én nevelem mert Ő jobban imádja a g*cit mint a családot/és ckövetkezö is az lesz valszeg mert a gebe 40 kilos csajok nemizgatnak
2019. jan. 10. 07:25
 19/20 anonim ***** válasza:
40%

Mi a gond azzal, ha koncerten vagy bárban odamegy hozzád, és érzed, hogy csak szeretkezni akar. Mégis, mit akarna? kőművesmunkára felbérelni? Ha tetszik a férfi, szimpatikus, megvan a kémia, hely, idő, kedv, védekezés adott, akkor miért ne? Minden komoly kapcsolatom (komoly= több éves) így indult.

Akármilyen jó fej, szép egy nő, ha nem jó vele a szex,(igényben, méretben, étvágyban nem passzolunk) akkor fölösleges és teljesen értelmetlen időtöltés az "ismerkedés, randevúzgatás". Ugyanígy, egy vékony vagy átlagos nővel is, mivel akármennyire jó minden, a szex nem lesz az, mert abszolút nem izgatnak csak a ducik.

Volt olyan csaj az életemben több is, akit csak azért nem vettem, vagy mélyedtem bele komoly kapcsolatba, mert nem volt duci, és nem is értette ezt a vonzódásomat.

Szóval, egyestés : Ha neked bejön a férfi, meg a feltételek okék: miért ne? Vagy, az a típus vagy, aki "inkább nem b..szik, de a másik ne élvezze" ?

Akármi lehet belőle.

2019. jan. 19. 11:42
 20/20 anonim ***** válasza:
Abszolút
2019. jan. 19. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!