Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy Am. Staff kutyám....

Herczeg László kérdése:

Van egy Am. Staff kutyám. Most 8 hónapos és már 28-kg! És itt ne arra gondoljatok hogy kövér a kutya! Szerintetek miért ekkora már ilyen idősen?! És mekkora lehet majd mikor eléri azt a kort hogy nem nő tovább?!

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A tenyésztőjét kérdezd erről, ő ismeri a vonalat, tudja, hogy milyen súly várható, meg hogy milyen ütemben szokott nőni a család... Jó esetben.
2013. okt. 28. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Amstaffok nem nőnek sokáig mivel nem túl nagy kutyák általában. 1éves korukra már elérik kb a maxot. Ő se lesz több 34-35kilónál az meg még benne van a standardba.
2013. okt. 28. 21:25
 3/6 A kérdező kommentje:

Értem...És az jó ha a kutyám ennyi idősen ilyen súlyú?!

De egyébként teljesen arányos a testsúlya a kutya nagyságával!

2013. okt. 28. 21:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtad, hogy milyen nemű. Az én szuka amstaffom szintén 8 hónapos, és 26 kg. Tesója, aki kicsit már túlsúlyos, éppen fogyózik 32 kg. Szülőket nem láttad, hogy mekkorák? Meg a tenyésztőt kellene kérdezni valóban, már persze ha onnan való.
2013. okt. 29. 08:46
 5/6 A kérdező kommentje:

Kan kutya!

Haveromtól vettem még mikor kicsi volt!

De fajtiszta kutya...Az orvos is megmondta,de a szüleit nem ismerem!

2013. okt. 29. 20:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Aham.. Max fajta jellegű keverék, de ha kan akkor meg pláne rendben van a súlya.
2013. okt. 30. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!