2hónapos amerikai staffordshire terrier kutyáknál jobb ha nagyonkövér vagy, ha picit soványabb de azért ő is PICIT duci?
Figyelt kérdés
Csakemrt haveromnak is ugyan iylen idős staffi-ja van,ésolyan kövér hogy alig birja megemleni a fenekét ,ésszinte már kerekedik oldalrol....enyém pedig szerintem pont normális alkat2013. febr. 12. 15:56
1/5 Tyler913 válasza:
Amíg a kutya el nem éri az 1 éves kort,határozottan inkább sovány legyen,mint kövér! Ha túletetik,az ízületi problémákat okozhat. Ha meg picit vékony még (persze nem kórosan),attól nem lehet semmi baja. Ráér felnőtt korában megizmosodni.
2/5 anonim válasza:
2 hónaposan még az a jó, ha picit kövérebb. Majd amikor elkezd nyúlni úgy 4 hónapos kora körül, onnantól kell arra figyelni, hogy inkább az átlagnál picit kevesebbet nyomjon, ne terheljék meg az ízületeit a plusz kilók. Ennek érdekében nagyon javasolt zöldkagyló kivonatot is adni neki.
3/5 anonim válasza:
szerintem az nagyon nem normális ha a kutya alig bírja megemelni a fenekét. azért eteti túl mert zavarja hogy még nem olyan "emberes" alkata van? növésben van és természetes hogy nyúlik a kutya illetve nyúltabb alakja van. ha a tiednek nem látszódnak ki a bordái akkor az pont jó. a haverod pedig vegyen visszább mert az a kutyus jól meg is járhatja azzal ha többletkilót kell cipelnie.
4/5 anonim válasza:
Valoban vigyazni kell, enyem 6 hetesen volt 3,8 kg. Szoval az orvos szolt, hogy lassabban az adagolassal. Mire 2 honapos lett nyomta az 5kg... Most 6 honap fele jarunk, es igen csinos :) Jo kondiban van. Az a fontos, hogy az izmai egyutt tudjanak fejlodni a csontozataival, kimondottan fontos ennel a fajtanal, borzasztoan sportos alkatu, es nem tesz jot az elhizas.
5/5 anonim válasza:
nekem pitem van és én is féltem mert bár rengeteget evett kicsiként szabályosan falt nem akart hízni, de a dr azt mondta ne adjak neki többet az előírtnál mert elhízik.
most már 2 éves és gyönyörű izmos dög lett belőle:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!