Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan külsőleg jó minőségű hölgyekkel ismerkedni, akik nem felszínesek?
A kettes komment írója voltam. Unatkoztam, szóval kísérletezni kezdtem - arra voltam kíváncsi, hogy igaz e, ha beírod, hogy nő vagy, akkor Rád írnak a perverz férfiak. Nem reagáltam volna nekik, csak kíváncsi voltam, ez így tényleg igaz e. Elvégre sok GYIK kérdés alá odaírták. Kicsit kiszineztem a jellemzésem is - akarom mondani NAGYON :D
Plusz olyan kategóriát kerestem, ahol a kiéhezettek nagyobb számban előfordulhatnak.
És kiderült, nagyot tévedtek azok, akik állították, a Gyakori tele van perverzekkel. Nem azért írom, hogy magyarázkodjak, meg mentsem a menthetőt a nullára pontozással kapcsolatban. Az se érdekel, ha ez is ugyanarra a sorsra jut. Hanem, mert boldog vagyok; nagyot nőtt az emberiség a szememben.
Kedves kérdező, a külcsíny értéke a belbecs értékének a nyomába se ér. Így ne jó minőségű nőt keress.
Járj el tanfolyamra, túrázz, idegenvezetéssel kirándulj, szórakozz; élj, hogy legyen mire visszaemlékezni és, hogy "kalandjaid" során igaz barátokra és szerelemre lelj.
Szóval ő nézzen ki jól és fogadjon el téged pocakosan Bèluska ?
Max a mesében van ilyen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!