Miért van ez? Ennyire felszínesek a mai emberek, hogy ha nem 10/11-es az illető külsőleg, akkor a belsőt meg sem szeretnék ismerni?
Nemrég regisztráltam Badoo-ra próba cseresznye alapon.
Eddig akárkire ráírtam, senki nem ír vissza, pedig nem tartom magam egy olyan embernek akivel ne lehetne beszélgetni.
Ennyire felszínesek a mai emberek, hogy ha nem 10/11-es az illető külsőleg, akkor a belsőt meg sem szeretnék ismerni?
De mindenkinek ott van az adatlapján, h komoly kapcsolatra vágyik, meg mindenkinek van hibája.
Mivel nekem is van egy értékrendem.
És igen nálam is számít a külső, de én a karcsúbb lányokhoz vonzódom és ennyiben kimerül a többi meg jönne magától, ha venné a fáradságot és visszaír, ja meg jut közbe eszembe látszódjon rajta hogy igényes ad magára.
Megnéztem mi a választék a saját nememben, de azt véltem felfedezni, hogy elvétve 1-2 nagyon jóképű gyerek a többi meg hát hogy is mondjam én nem láttam vonzónak és hát igen rasszista vagyok rengeteg a cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!