Mi kell egy mai 14 éves fiúnak egy lánybam? Mi fogja meg őket külsőleg - belsőleg?
Figyelt kérdés
14/L vagyok, és kíványcsi vagyok arra, hogy a fiúknak mi tetszik? Voltak már belém szerelmesek..stb de soha nem értettem hogy egy oszonyat helyes fiú mit eszik rajtam.:)2013. nov. 3. 12:40
1/18 anonim válasza:
Külsőleg: arc, mell, popsi, kisugárzás
Belsőleg: lehet veled értelmesen beszélgetni, nem vagy buta, se hisztis.
2/18 A kérdező kommentje:
És öltözködésben? Amúgy nekem nincs túl nagy mellem, hanem olyan átlagos (75A/B)
2013. nov. 3. 12:45
3/18 anonim válasza:
Ha a jóízű beszélgetés annyiból áll, hogy kérdéseket teszek fel, amire jó, ha kapok egy összetett mondatos választ, akkor már okosabb vagy a kortársaid felénél.
- Mi a kedvenc kajád?
- Pizza.
- Hol laksz?
- Hömpölygőspuszta
- Baszunk?
- Ja.
Ha ezt a szintet übereled, már nem reménytelen a dolog.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi:D:)
2013. nov. 3. 12:47
5/18 anonim válasza:
Egy 14eves fiunak dugo kell a seggibe es kis auto a kezebe,nem lany.
6/18 A kérdező kommentje:
És a jó illat is számit, nem?:)
2013. nov. 3. 12:51
7/18 anonim válasza:
Pontosan. Ahogy az 5. mondja. Úgy sem tudna értékelni. Aztán a csalódástól meg beribisisedsz te kis agyatlan. 14 évesen inkább barátkozz! Azt sem tudod még hogy mi fán terem a szerelem!
8/18 A kérdező kommentje:
#5 Ez a 21. Század. Nem csak 20+ éveseknek vannak érzelmei. És nem tudom, hogy van e olyan 14 éves vagy volt e olyan ember aki 14 évesen autókázott.
2013. nov. 3. 12:53
9/18 anonim válasza:
De. Én pl. Utálom ha egy lánynak rossz szaga van.
10/18 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy lehet hogy lehetetlen elhinni, de sokkal érettebb a gondolkozásom mint néhány embernek, legyen az bármennyi idős. Nem minden gyerek olyan, mint amilyennek elmondják. Amúgy meg az 5ös átlagommal szerintem semmilyen okból nem fogok az utca sarokra állni!
2013. nov. 3. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!