Mi kell egy mai 14 éves fiúnak egy lánybam? Mi fogja meg őket külsőleg - belsőleg?
Figyelt kérdés
14/L vagyok, és kíványcsi vagyok arra, hogy a fiúknak mi tetszik? Voltak már belém szerelmesek..stb de soha nem értettem hogy egy oszonyat helyes fiú mit eszik rajtam.:)2013. nov. 3. 12:40
11/18 anonim válasza:
Illat is nagyon fontos igen. Nekem leginkább az arc számít, azon belül is, hogy szép fogak, lehelet ne legyen büdös, ápolt legyen. 1-es voltam
12/18 A kérdező kommentje:
Öltözködés az milyen legyen? Mi az átlagnál jobb öltözködés?
2013. nov. 3. 13:01
13/18 anonim válasza:
Ahhoz nem értek sajnos, én sem vagyok divatos:D
14/18 anonim válasza:
Szerintem nézz magazinokat, weblapokat, onnan gyakran ötleteket meríthetsz.
Egyébként őszi színek: barna, bordó, egyéb sötét színek :33
16/18 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszadóknak:) Amúgy nincsenek nagy melleim, a koromhoz képest pont jók:D de ez hülyeség.. ha nincs nagy melled, nem lehet fiúd? Pff..:D szánalmas
2013. nov. 3. 13:58
17/18 anonim válasza:
Fiúk szeretik, ha tudnak mit fogni egy 14 éves lányban.
18/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy minden 14 éves fiú nő melleket fogdosna.. vannak kivételek. Sőt, vannak akik kifejezetten a kis melleket szeretik. Ha meg magy melleket szeretnék, ott a push up-os melltartó. Úgy se látná meg, 14 évesen nem az a célom hogy egy fiú ágyában kössek ki.
2013. nov. 3. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!