Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a csúnya lányok sorban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csúnya lányok sorban visszautasítanak, akkor logikus lépés egy szép prostihoz menni? 23/F

Figyelt kérdés

2019. jan. 7. 11:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ugyanaz mint a csunya lányokkal. Elbeszélgetek velük, de ha esetleg elhívnám egy randira (nyilván nem randit mondok hanem szimplán egy kávéra vagy hasonló)egyből jön a bocs de nem vagy az esetem vagy nem úgy gondoltam, legyünk barátok és amit a legjobban utálok amikor nem mondja a szemembe hogy nem akar semmit hanem kifogásokat keres hogy most ezért vagy azért nem ér rá.
2019. jan. 7. 13:02
 12/26 anonim ***** válasza:
És próbálsz esetleg változni valamiben?
2019. jan. 7. 13:09
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen. Először lefogytam 36 kg-t. Addig meg sem próbáltam. Elkezdtem konditerembe járni. Igazából kicsit megnőttek a vállaim és egy kicsit kiszállkásodott a kezem. Ingben járok farmer nadrággal. A hajamat rövidre nyíratom mert nagyon erősen kopaszodom és nagy a homlokom ezáltal.
2019. jan. 7. 13:18
 14/26 anonim ***** válasza:
19%
Vesztes vagy ! A prostnál nincs lejjebb ... de neked max az jut...
2019. jan. 7. 14:12
 15/26 anonim ***** válasza:
Te egyértelműen közlöd velük, hogy barátságnál többet akarsz?
2019. jan. 7. 14:18
 16/26 anonim ***** válasza:
Viselkedésben változtál valamit? Nem minden az izomzat.
2019. jan. 7. 14:19
 17/26 A kérdező kommentje:
Nyilván ha elhivom egy kávéra akkor sejtheti hogy többet akarok barátságnál pont ezért nem akarnak eljönni. Viselkedésben nincs nagyon mit változnom. Ez vagyok.
2019. jan. 7. 14:32
 18/26 anonim ***** válasza:
A meghívásnál oké, de előtte?
2019. jan. 7. 14:47
 19/26 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem szimplán rossz nőkbe futsz bele. Ne vedd magadra, de környezetemben olyan férfiak - nők is találtak partnert, akikről senki sem gondolta volna, hogy lesz kapcsolatuk.

Hidd el, mindenkinek van társa az életben, csak megkell találni. Ne add fel!

2019. jan. 7. 14:57
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha valaki már a beszélgetésekkor (tehát tegyük fel, nem társkeresőn, hanem akár itt, akár ismerősök közül) nem teszi egyértelművé, hogy többet is el tudna képzelni barátságnál, lehet, hogy én is csak a konkrét meghívásnál tudom meg, hogy egyébként nem csak barátkozni akar, én viszont lehet, hogy ennél nem akarok többet. Ha lehet látni valakin, akkor a viselkedésemet is ahhoz igazítom, de van, aki ügyesen titkolja.

Nem rosszakba futsz bele, hanem egyszerűen akikkel eddig próbálkoztál, azokkal nem kölcsönös az érdeklődés.

Társkeresőn azért egyértelműbb, miért van ott az ember, igaz, én ott sem ígérek előre semmit, de ha valakivel már elkezdek beszélgetni úgy, hogy nem mondtam azt egyértelműen, hogy nem lesz több, akkor benne van a pakliban, hogy lehet több is. Aztán lehet, hogy nem lesz, mert beszélgetésnél kiderül valami, ami miatt mégse, vagy a személyes találkozón.

2019. jan. 7. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!