Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen sikerült neked kimászni abból ha nem találtad a megfelelő társat az életben?
Én úgy látom, Ha szép vagy akkor, semmi gondod nincs az életedben.
pl: egy szép nőnek tördékét kell dolgoznia a munkahelyén, amíg egy kevésbé szép nőnek sokkal többet kell tennie, mondania hogy elismerjék.
Kapcsolatok terén is ezt látom, középsuliban (mert itt éleződik ki a harc) volt osztálytársaim akik jól néztek ki rengetegszer kinevettek a hátam mögött, hogy nekem nincs senkim és egy szánalmas, zárkozott magányos farkas vagyok.
Igaz nem tudták, mert nem látszott rajtam, hogy a szüleim nem a legjobbak a világon (alkohol, veszekedések, szegénység) meg sok minden rátett, kevés önbízalaom stb. De ennek elenére szeretem őket, mert felneveltek és hiába xar volt a gyerekkorom, de elfogadtam, hogy ez van. És ennek hála máskép látom a világot.
Most 24 évesen, is keresem a megfeleő partnert de nem találom, tinder, házibulik stb.
És legtöbbször csak a pofont kapom, hogy mit képzelek, és kinevetnek .
------
Volt 3 lány azt évek alatt akik, járni szerettek volna velem de abszolút nem tudtam elképzelni velük az életem. Így nem mentem bele.
---
A nyáron volt egy koncert smin becsajoztam, de bebuktam, mert dobtak a végén és azóta, félek kicsit, hogy megint kevés leszek.
Nem akarom, ismét másmnak mutatni magam, mert akkor buktam a randipartnerem.
Mióta csalódtam azóta nem vagyok teljes. Bármit csinálok estéként elkap a magány érzése.
Lehet jönni itt a hobbyval, mert van hobbym a kerékpározás egész nyáron tolom, ilyenkor már nem nagyon. De amikor egész hétvégeén egyedül vagy az valami katasztrofális. És a család szülők, tesók is kevesek a jóléthez.
3 lány korábban, volt útobbi csak kalandott kereset és kapcsolatban van, de lehet lefekszem vele annyira kivagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!