Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mitől olyan jó pasas Dan Bilzerian vagy Gianluca Vacchi? Csak a pénz és a jó test?
Nem értem miért irjak sokan hogy nem néznek ki jol
Igenis qurva jól néznek ki jól tartják magukat a korukhoz képest
Én ha férfi lennék örülnek neki ha így nézhetnek ki ráadásul ennyi idősen
Ok, lehet, hogy jo karban van tartva a testuk, de ettol meg nem lesznek jo pasik szamomra.
Az elso mar tulsagosan a vadember kategoria pedig nekem Jason Momoa is bejon.
A masodik meg inkabb egy ven kejencnek tunik.
#11-es, kösziii! :)) A korukhoz képest... nos, az urak kb. velem egyidősek, de kb. 60-nak néznek ki, mármint ez az olasz förmedvény. Bottal se, bármennyire gyúrunk wazze. :)
A 40-50-es korosztályban sokkal helyesebb, formásabb hapsik ténferegnek, mint ezek az agyon kokszolt grillezett szottyadékok. :)
Ne legyetek már ennyire naivak, de tényleg.
Pont azért vonzó, amiért Hugh Haffner (volt) vagy Pintér Tibor.
Egyik se arról híres, hogy tartós kapcsolati vannak.
Vegyük Tenya bácsit. Pár hónapig elvan vele egy fiatal lányka, akiről előtte a kutya se tudta, hogy kicsoda. Körbehaknizzák a bulvarsajtót, a kereskedelmi csatornákat, és kell egy picit botrányos szakítás. És csiribú, megindult a kislány modell karrierje, és nem mellesleg keresett egy-két millát a tévéműsorokkal.
Ez a két díszfas2 is ettől vonzó. Egyik nap egy senki, de egy hetet riszálja a fenekét egy jachton, koktélozik, egy kis buli, egy kis szex. Megjelenik az arca a médiában, körbepletykálja a bulvár sajtót. És csiribú, pár milláért mutogatja a se.ggét egy magazinban, és luxus termékeket reklámoz az Instán.
Örökké nem lehet belőle megélni, de ugródeszkának jó.
És azért könnyebb aláfeküdni, mint az Andy Vajnának. 🤣
#13: Az olasz pasi 50 elmúlt, azért néz ki annyinak.
De én nagyon örülnék, ha ez lenne az átlag a 40-50 éves férfiak közt. Ehhez képest a 30-as korosztályban is kevesen. Aki nincs teljesen elhízva, az már azt hiszi, hogy sportos. És akkor most képzeld el Alekoszt fecskében...
Egyikük se néz ki rosszul. Ettől még persze tized ennyi sikerük nem lenne sima melósként, hamis adidas cipőben és bő farmerban, kapucnis pulcsival....
De ha így végigmenne egy átlagos magyar strandon, igencsak vernék a mezőnyt. Sajnos.
Meddig verné a mezőnyt kedves 80%? Kb. az első gesztusig, utána már nevetség tárgya. De, ezt tudják ők is, így nem keverednek átlag pór néppel.
Mindenkinek megvan a maga helye, egy normális ember nem várja el a társától a "tökéletes" külsőt, pláne nem ebben a korban.
Átlag pórnép nem sportolhat, vagy kötelező zabálni?
Érdekes, mert ha az a pórnép nőnemű, akkor elvárnak ennél durvábbat is. Mindezt úgy, hogy a pasik nem szülnek.
Ülj ki egy plázába, és nézd az átlag pór népet. Fogj egy papírt, felezd meg, egyik oldalra húzz egy strigulát, ha ilyen kaliberű pasit látsz, a másik oldalra, ha nőt. Meg fogsz lepődni.
És még mindig nem értem, miért sznobnak lenni, hogy valaki csináljon pár fekvőtámaszt, felülést, guggolást, és heti háromszor eljárjon futni. Mennyibe kerül havonta? Mert gondolom csak a nőknek van ingyen, csúnya ferfiellenes, durván femináci világunkban. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!