Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a pasas normális?
Neten egy nyelvtanulós portálon írt rám az illető. Konkrétan az interpalson....
"Jó estét kedves hölgyem. Nagyon fiatalos 35-ös vagy. :) Én félig magyar vagyok, így értek magyarul. Apukám olasz, anyukám magyar, mint te. :) Marco vagyok, most augusztus 20-án leszek 38 éves.A nemzeti ünnepen születtem, kiskoromban mindig azt hittem, hogy a tüzijátékot nekem csinálják. :D te mikor születtél?"
-----
Szia. Émi vagyok és 83-ban.:)
.....
Nem év, hónap te... :D
.....
Miért érdekes ez?
.....
Te nem vagy az igazából :D Én nagyon nem szeretem, ha valaki kérdésre kérdéssel válaszol...Bár gondolhattam volna, hogy nem Einstein lányával beszélek...
....
Na most mondja ezt egy izomagyú pali, aki feltesz 20 képet a kocka hasáról és gymismyoffice a neve...
Kicsit bepöccentem...
Miért kéne egy idegennek napra pontosan és első üzenetváltásban megmondanom, hogy mikor születtem pontosan?
....
Mi a véleményetek erről?
...
Szerintem nárcisztikus, hebrencs, megspékelve egy kis kisebbségi komplexussal....
....
Ha valaki meg félpucér képekkel pózol egy nyelvtanuló portálon, az sajnos, úgy gondolom, hogy másképp nem tudja magára felhívni a figyelmet...
És pont az ilyenek adják így elő magukat....
Az Intetpalsról rettentő hamar töröltem magam. Rájöttem, hogy nyelvet nem fogok ott gyakorolni, ellenben betalált midenféle afrikaiak, akik nyilván nem magyarul akartak tanulni, egy japán, aki webkamerazni akart, és egy amerikai, aki európai útján nálam akart lakni sofőr szolgálattal, és utalást tett masszazsra.
Szóval inkább hanyagolt az oldalt. Nem az, aminek lennie kéne.
Most mit csodálkoztok? Egyszerűen a pali csak rájött, hogy a nők jó része fordítva van bekötve. A szexpartnerkeresőn keresnek férjet, az ilyen oldalakon mint ez meg a gyakori meg simán belebonyolodnak kalandokba.
Évekig használtam az IP-t, még ezt a fickót is pontosan tudom, kicsoda. Hozzám 2 külföldi nő utazott az Interpalsról, kettő amúgy külföldön élő magyar csalta meg a párját velem, meg tucatnyi hazai csaj puhatolózott (ők nem tetszettek). Ja, meg megdugtam egy itt Erasmuson lévőt is. Egyetlen hosszabb távon működő levelezést tudtam lefolytatni, amiből sokat fejlődött a nyelvtanom és a szókincsem is. De aztán azután hamar elapadtak a válaszok, miután másfél év után felvettem fb-ra és látta, hogy van barátnőm (akkor épp volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!