Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 21 éves pasas egy 14 éves lánnyal jár együtt az normális?
Imádom ezt: kirak egy kérdést, hogy szerintünk normális-e:D Ha 100%-ig biztos lennél a dologban, akkor nem tőlünk kérdeznéd meg.
Szóval legbelül te is érzed a választ: nem normális, felháborító és durva.
Normális!
14 felett nem számít a kor:)
ha egy 21 éves pasas 14 éves lánnyal, az elég gáz a pasira nézve
ha egy 21 éves fiú egy 14 éves lánnyal, az teljesen oké :)
Szerintem semmi gond ezzel. 10-15 év korkülönbség sem jelent semmit ha szerelmesek vagytok. Nyilván a fiatalabbnak minimum 14 évesnek kell lennie hogy legális legyen a dolog. Ha a lányt zavarja akkor bízd rá hogy mit akar a továbbiakban. Ha téged zavar akkor meg minek jársz vele egyáltalán? Keress idősebb lányt.
Vannak csávók akik a tapasztalt éles eszű lányokat szeretik.
És vannak csávók akik a tiszta, fiatal lelkű kalandos lányokat szeretik. Ízlés kérdése. Választanod kell a boldogságod és a népnek való megfelelés közt.
Én személy szerint mindig valami olyasmit mondtam ha valakinek nem tetszett valami hogy szarjon gec1t :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!