Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az normális, ha bátyám a...

Az normális, ha bátyám a haverjával együtt jár férfi intim gyantára?

Figyelt kérdés
Nem tudom, én is fiú vagyok, a tesóm 19 éves, én 16, de nekem ez eszembe sem jutott eddig, hogy ilyenre járjak, főleg nem egy haverommal közösen...

2015. ápr. 25. 23:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Na és? Gondolom nem egymásnak csinálják, azért mennek a kozmetikushoz.
2015. ápr. 25. 23:34
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Nem egyszerre szőrteleniti őket a kozmetikus .

Én nem tudom mi ebben a különleges .

2015. ápr. 25. 23:34
 3/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem vagyunk egyformâk. Neked ez a normális, nekik meg az. Kinek mi a normális?

Ha nekik ez így buli, akkor okés. Ettől még nem kell sem bele rosszat gondolni vagy rosszat képzelni, sem hozzá túl prűden hozzáállni. Ez a ő dolguk. Ha rejszolnának is együtt, abban sem lenne semmi kivetnivaló, mert az kizárólag a kettejük magánügye, azt kritizálni, abba beleszólni azt gondolom sem nekünk nincs jogunk, sem neked nincs jogod.

2015. ápr. 26. 00:46
 4/18 anonim ***** válasza:
22%
Utolsó, te nagyon hülye vagy.
2015. ápr. 26. 04:40
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem kritizálni akarom őket, csak egyenlőre nem nagyon látom értelmét, ennyi...
2015. ápr. 26. 15:09
 6/18 anonim ***** válasza:
Mármint annak, hogy gyantáztatnak vagy annak, hogy együtt mennek? Mert elég egyszerű értelmet találni mindkettőnek. Ha valaki a csupaszságot szereti, akkor gyantáztatni a legjobb, mert borotválva közel sem olyan jó az eredmény. És ha valaki nem egyedül megy, akkor a feszültség kisebb és várakozás közben legalább van kivel beszélgetni.
2015. ápr. 26. 15:17
 7/18 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy gyantára megy, mert azt itthon is lehet, nem?
2015. ápr. 26. 15:18
 8/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező totálisan igazad van.Normális férfi ember ezt otthon megoldja,ha a lanyos divatot azért,még a nők is maguknak megoldják.

Férfiatlan dolog kozmetikushoz futkosni ilyennel,égő is.Ő nem orvos,most ott mutogatja a zacskot,a tö két neki.Ilyen erővel bárkinek mutogathatná.

Nem hiába foglalkoznak azzal hogy elnőiesednek a mai tini fiúk\fiatal férfiak!

A csupaszítás amúgy is gáz,a kislányok\nők csupaszok,a szőrzet meg elkezd hamar vissza is nőni eleve,és mivel nyitottá válnak a szőrtüszök fertőzést is könnyebb elkapni mondjuk strandon,ahol ezrek fordulnak meg,a szörtüsző begyulladhat,pattanások,kiütések keletkezhetnek stb.

Ha sok a szőr,meg hosszú de férfi,nem kislány akar maradni valaki elég ha jő rövidre vágja csak,elêg hozzá az olló.

2015. ápr. 26. 17:36
 9/18 anonim ***** válasza:
Otthon is lehet, de a kozmetikus sokkal alaposabban meg tudja csinálni.
2015. ápr. 26. 18:06
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Akkor is gáz,égő.A nők többsêge is magának megoldja,pedig a kozmetikusok nők.Már a csupaszítás is gáz,de az hogy mint a nők kozmetikushoz járkálnak fiúk egyenesen .....(nem akarok csúnyát írni.

Kozmetikusnak mutogatni a far..dat már ne haragudj égő!

Ennyi erőből fodrásznak is kirakhatja.

2015. ápr. 26. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!