Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többség valóban az átlagos lányokat választja a szépek helyett?
Átlagos lány vagyok, sem sminkkel, sem öltözködéssel nem igyekszem kitűnni, mégis mindenkinek tetszettem, aki nekem tetszett, az utcán is gyakran odajönnek hozzám évszakfüggetlenül.
Ami viszont egészen meglep, hogy szebb lányok társágában is a többség inkább nálam kezdeményezik.
Pl nemrég voltam diákmunkán, senki nem ismerte a másikat (6 fiú, 6 lány), az egyik lány gyönyörű volt, egy másik szintén átlag felettien szép, mégis 2 srác azonnal engem nézett ki magának, az egyikük konkrétan rá is kérdezett, van-e valakim, néhány óra ismeretség után.
Máskor strandra mentünk az egyik barátnőmmel, ő szép arcú, kb tökéletes alakú, falatka bikiniben, míg én sportos egyrészesben voltam, mégis nálam kezdeményeztek.
Egyetemen is ha új srác jött a csoportunkba, rövid idő alatt mellettem kötött ki, pedig gyönyörű lányok járnak hozzánk, de egyikükkel sem akartak még csak beszélgetést kezdeményezni se.
Mi az oka, hogy ha jelen van egy szép nő, meg egy átlagos, a férfiak inkább az átlagost szólítják meg?
ötvenhárom százalék!
nem, képzeld nem írtam neki privátot :)
a kérdező be is bizonyíthatja neked, hogy írt-e neki egy "nemaer" nevű felhasználó..
segíteni próbáltam és ötletet adtam, hogy jobb választ kapjon..megint az az átkos túlgondolás, mi? ne! nőlj ki belőle!
Kérdező!
nem akarlak irányítgatni de lemaradt a hozzád hasonló lány linkje..
látni kellene a kontrasztot..
egyébként igen, ők szépek, jól áll a szemük, majdnem természetesek is, szóval egyre nehezebb lesz megtalálni az okot..
Hozzám hasonló lány linkjét nem ígértem.
Meg nem is hiszem, hogy találnék olyat, aki egy az egyben tiszta én.
Mivel a szép lányokról így egyben volt szó, tudtam példákat linkelni, akik nagyjából hasonlítanak. De ha rólam van szó, akkor nyilván olyan kéne, aki egy az egyben én, vagy nem lenne hiteles.
jó, megértem, én sem tudnék hozzám hasonlót, hisz ha belegondolom azt sem tudom milyen vagyok külsős szemmel, oké..
szóval ők elég szépek, úgy kb nagyon..ahogy mondtad
ilyen esetben téged tartottak elérhetőnek a fiúk, őket meg már nem. lehet ilyen? ezt előttem már írták csak emlékeztetlek, kérdezlek..egy olyan szép arcú lányról kevesek hiszik, hogy szabad..a fájdalom meg nem élmény ha esetleg már annyira szétkezdeményezték az agyát csórinak, hogy nem egyszerű az elutasítási gyakorlata ;l
más is lehet, pl ha te vagy a társaság szószólója akkor több figyelem jut, de ez nem olyan esélyes indok..
hibásan is írtam tehát azert csak NŐJ (de fura) ki belőle..
engem sem értesz amúgy, azt írtam "bizonyítsa be írt-e neki"...ha nem írt akkor az már egy tény, nem..az már bizonyítható..
de nyugi, nem írtam, és te? ;) ejnye-bejnye, ugye-ugye?
25, Nincsen, mert nem vagyok. Meg idegenekről van szó.
Azért nem linkeltem magamhoz hasonlót, mert nem lenne reális.
Ha találnék egyet, aki tiszta én, csak mondjuk csodás kék szemekkel, míg az enyém zöld, akkor az felhúzná az összképet annyira, hogy máris értelmét vesztené az egész.
Amugy nem vagyok beszédes, inkább csendesebb, idő kell, hogy valakinek komolyabban megnyíljak, nem vagyok az a "be nem áll a szája" típus.
"A kérdező be is bizonyíthatja neked, hogy írt-e neki egy "nemaer" nevű felhasználó.."
Ezt ìrtad,akkor a kérdező be is bizonyíthatja...Nem azt hogy a kérdező bizonyítsa be,hogy írt e neki felhasználó.
Mivel heytelenül fogalmaztál,így a Te hibád ha félreértem amit írsz.
Nő vagyok,nem akarlak kiábrándítani.Szóval nem írtam neki.És közben leesett,hogy már 36 éves.😃
Szerintem te a szep lany vagy, es mindig a baratnodhoz mennek oda, akit te nem latsz olyan szepnek, mint magadat.
Olyan nagy baj nincs amugy, mindenkinek mast jelent a szep. Lehet, hogy te a sajat szemeddel szebbnek latod magadat, mint a baratnodet, a ferfiak pedig forditva. Van ilyan a vilagegyetemben. Fiatal korban az ismerkedes, szinte kizarolag kinezeten alapul. Szerintem kezdj el gyurni elsonek az onismereteden, ezzel parhuzamosan a kisugarzasod is valtozni fog.
Csak egy pelda, a lanyom vett maganak egy naplot, aminek az elejen van egy csomo tok altalanos kerdes. Nekiult kitolteni, amig kedvenc szinrol meg ilyenekrol volt szo, ment is neki. Majd odajott hozzam es kerdezgette, hogy apa, mi a 3 legjobb tulajdonsagom? Na itt kezdodik az onismeret. Egy ilyenen praktikus lenne vegigmenned. (Raadasul ez a kerdes maskepp megfogalmazva mar volt)
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!