Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy egy ilyen pasi egyszerre akár 5 nővel is kavarhat, és így 4 átlagos férfira nem jut nő?
Hiszen ez az az arc, ami kell a nőknek. Mondjuk 185 centi magas, enyhén szálkás test, és 14-től 30-ig nincs olyan nő, aki ne kezdne el nedvesedni, ha ez a férfi akár csak rámosolyog.
megint csak a rinya, nektek azért nem jut csaj, mert csak rinyáltok fogjátok már fel
a hülyeségetek az oka és nem más pasik és nem a nők, hanem TI, TI MAGATOK!
nem lesz jobb, ha rinyáltok, nézz már bele a gatyádba és növessz végre tököt ne picsogj
Velem van a baj, ha nekem nem tetszik?
L
#3:
még csak 25 vagyok, de lehet zsebre vágnám a te 30 évedet, te rinyagép
az ostoba kérdéseiddel, valami idióta lehetsz
Látom, nagyon megy nálad ez a kép, hisz ehhez a kérdéshez is kitetted a 13. kommentedben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Talán irigy vagy rá? Talán lusta vagy felemelni a s..gged és elmenni mozogni? De rinyálni azt tudsz.
Ja, és ízlések és pofonok, van, akinek nem jön be. Ennyi.
4es kiváncsi lennék milyen pasik jönnek be :D
nem értem a válaszolókat, szerintem a képen tényleg jó pasi van arcra is jóképű...
"még csak 25 vagyok, de lehet zsebre vágnám a te 30 évedet, te rinyagép"
28 vagyok, de akkor lássuk, mit értél el 25 év alatt? Amúgy az a vicces, hogy az ember feltesz egy kérdést, és képtelen vagy a személytől elvonatkoztatva válaszolni, a kérdezőt személyében akarod támadni. Nos, lássuk tehát, mit értél el?
"Talán irigy vagy rá? Talán lusta vagy felemelni a s..gged és elmenni mozogni? De rinyálni azt tudsz."
Egyrészt a kérdés nem rólam szól, te idióta. Másrészt szerinted az arcszerkezeten és a magasságon hogy változtat a sport?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!