Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy egy ilyen pasi egyszerre akár 5 nővel is kavarhat, és így 4 átlagos férfira nem jut nő?

Figyelt kérdés

Hiszen ez az az arc, ami kell a nőknek. Mondjuk 185 centi magas, enyhén szálkás test, és 14-től 30-ig nincs olyan nő, aki ne kezdne el nedvesedni, ha ez a férfi akár csak rámosolyog.

[link]

2018. dec. 17. 13:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
70%

"Másrészt szerinted az arcszerkezeten..."

Pl. így:

[link]

[link]

[link]

2018. dec. 17. 13:30
 12/31 anonim ***** válasza:
91%
A nők nem egy tál alma, amiből ha valaki 5öt szed a többinek nem marad.
2018. dec. 17. 13:32
 13/31 A kérdező kommentje:
#12: Az arcszerkezetről és a magasságról beszéltem. Nos, azokon hogy változtat a sport? Nem a kövéreket védem, megnyugodhatsz.
2018. dec. 17. 13:33
 14/31 anonim ***** válasza:
50%

Az arc szerkezete nem változik, ha az ocsmánymód dagadt ember lefogy, csupán láthatóvá válik.

32/f

2018. dec. 17. 13:33
 15/31 anonim ***** válasza:
16%
most vagy bekancsalodtam hirtelen vagy pedig marha aszimmetrikus az orcája..
2018. dec. 17. 13:40
 16/31 anonim ***** válasza:
87%
Nőben és férfiban is van olyan, akitől nedvesedik a másik nem. Ez már csak így működik. Helyes pasika, az egyszer biztos.
2018. dec. 17. 13:57
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt hibásan azt feltételezed, hogy ez a pasi minden nőtől akar valamit, mikor egy ilyennek általában nem az átlagos nők kellenek, akikből a legtöbb van, hanem a "fullos" instagram pitsák, a többi nőn simán keresztülnéznek, Átlag Gizit nem fogják elvenni előled (már ha te beéred Gizivel). Ha Gizinek van egy minimális szintű önkritikája (márpedig ez nem valami ritka dolog), akkor ő sem fog a jópasira nyáladzani, hanem beéri mondjuk veled is.

Másrészt hiába néz ki valaki úgy, mint a képen szereplő pasi, ha a személyisége emellé egy nagy nulla vagy nagyon különbözik az értékrendje, intelligencia szintje, tervei az enyémtől, akkor mosolyoghat bármennyit, semmit nem fogok akarni tőle, ugyanis nem szexkapcsolatra vágyom (más komoly nők sem, hidd el, nem én vagyok az egyetlen). Ha csak a kinézetéért (és valószínűleg az ebből adódó önbizalmáért) tetszik a nőknek, egyébként meg nem nagy szám, akkor sokan előbb fogják választani az Átlag Janit, aki vicces, kedves, önálló, férfias és lehet vele családot alapítani és egy komplett életet leélni, nem csak dugni és gyönyörködni benne.

2018. dec. 17. 14:35
 18/31 anonim ***** válasza:
97%

"Úgy tűnik, a többieknek fáj az igazság, hogy egy ilyen alak közelében elvesztenék a kontrollt" Jah nők szoktak megerőszakolni férfiakat lol. Arrogánsan válaszolgatsz és szerinted te tudod, hogy más mit gondol.

Tényleg nem érted mi az isten baj van veled? :)

Másrészt hagy döntsem már el, hogy nem tetszik ez a férfi, más típusok jönnek be.

2018. dec. 17. 14:46
 19/31 anonim ***** válasza:
95%

1. Ne a ferfiakbol indulj ki. Szerintem nagyon keves olyan no van aki benedvesedik egy jokepu ferfi lattara. Mi nem ferfiak vagyunk, akiknek minden kis izgalomra felall.

2. Jokepu az tuti, nekem nagyon bejon, a gyengem a kek szem, de azt miert nem lehet feltetelezni, hogy esetleg egy normalis pasi, aki nem jatszik a nokkel, hanem monogam parkapcsolatban el.

Ja tudom mar, hogy miert nem. A savanyu a szolo tipikus esete.

3. Mi az, hogy nem jut no?? Nem kicsit targyiasitod a nepesseg felet. Csak mert ferfi vagy nem jar alanyi jogon egy no. = mar az alap hozzaallasoddal baj van.

4. Minden nonek mas kell. De mindenkinek nemtol fuggetlenul normalis partner kell, nem olyan aki tele van eloiteletekkel es kisebbrendusegi erzessel.

5. Tegyuk fel lenne egy 10-es baratnod valami csoda folytan. 100%, hogy elszurnad a feltekenykedessel.

Mindegy, sok szerencset.

2018. dec. 17. 15:12
 20/31 anonim ***** válasza:
Én nedvesednék rà.37n
2018. dec. 17. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!