Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy egy ilyen pasi egyszerre akár 5 nővel is kavarhat, és így 4 átlagos férfira nem jut nő?

Figyelt kérdés

Hiszen ez az az arc, ami kell a nőknek. Mondjuk 185 centi magas, enyhén szálkás test, és 14-től 30-ig nincs olyan nő, aki ne kezdne el nedvesedni, ha ez a férfi akár csak rámosolyog.

[link]

2018. dec. 17. 13:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%

Hát én nem nedvesednék rá az biztos. Hozzáteszem nőként soha nem nedvesedtem még azért, mert helyes vagy kigyúrt volt valaki, annál több kell ahhoz, hogy felizguljak - és szerintem a legtöbb nő így van ezzel. Másrészt nem jönnék össze valakivel csak a kinézete miatt, és nem is dobnék senkit helyesebbért.

Ja, és a nő nem tárgy, hogy jut vagy nem jut a férfiaknak... De szerintem ezt már elégszer leírták előttem, csak megerősíteném.

2018. dec. 17. 16:03
 22/31 anonim ***** válasza:
96%
Balázska máris 28 vagy? Hogy repül az idő :D
2018. dec. 17. 16:15
 23/31 anonim ***** válasza:

te amúgy skizofrén vagy?

vagy miért írtál magadnak egy kommentet és köszönted meg egy másikban?

2018. dec. 17. 16:26
 24/31 anonim ***** válasza:

És szerinted az 5 nőnek nem tűnik fel, hogy a barátjuknak van más is mellettük? Normális értékrendű nőnek az ilyen kapcsolat be sem jönne.

Amúgy ez a srác annyit gyúr, hogy kétlem, hogy még 5 nőt ki is elégít mellé :-)

Jah, és nekem nem jön be, bár elismerem, hogy jól néz ki, de nem az én stílusom

2018. dec. 17. 17:18
 25/31 anonim ***** válasza:

Ne félj frusztrált kis barátom gyere tüntetni szabaduljunk meg a kormánytól azt lesz itt kolbászból a kerítés 0orás munka hetek és újra elosztott nők.Sőt a régieket sem dobjuk ki hanem szépen környezet tudatosan újra hasznosítjuk :D

Lesz egy szép kertes házad 3 szinte 1sport kocsi és egy városi terepjáró és minden újjadra egy új nő...Mert ez JÁR MINDEN FÉRFINAK.

De ha mégse az se gond menj külföldre a többi rinyátorral ott még a "nők is jobbak"...Nekünk is jobb lesz mert nem kell hallgatni folyton az avékolásaitok.

2018. dec. 17. 18:41
 26/31 anonim ***** válasza:
69%

Igen. 5 nővel talán még keveset is mondtál, legyen inkább 10.

Ezenkívül van még legalább 5-10 nő, aki csak álmodozik róla, szóval ők is kiestek.

2018. dec. 17. 18:56
 27/31 anonim ***** válasza:
Csúcsok vagytok! :D Jól leosztottatok a kiscsakot!
2018. dec. 17. 19:38
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik nő olyan pasival kavar, aki másik négy csajjal is van egyidőben, azt a csajt ne sajnáld, hogy nem lesz a párod.
2018. dec. 17. 19:41
 29/31 anonim ***** válasza:

Ki vagy te kérdező?

Komolyan mondom a halál kivan már ezekkel a kérdésekkel meg fikciókkal. Kb mindennap valami újat sikerül kreálnod/kreálnotok.

A halálba is annyira irritáló hogy mindenért más a hibás meg nevetséges magyarázatokat keresel a saját szerencsétlenségedre.

Kezdj magaddal valamit !! Tegyél azért hogy jobb legyen a helyzeted, ne itt sírjál.

2018. dec. 17. 19:43
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem igazán jön be, egyfelől azért mert hasonlít egy exemre. Másrészt ez már nekem túl sok szakáll... A borosta még van, akinek jól áll, ez már az elhagyta a borotváját kategória..

De ettől függetlenül biztosan kavarhat akármennyi nővel, ha te ettől jobban érzed magad, akkor gondolj erre... :D

2018. dec. 17. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!