Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy egy ilyen pasi egyszerre akár 5 nővel is kavarhat, és így 4 átlagos férfira nem jut nő?
Hiszen ez az az arc, ami kell a nőknek. Mondjuk 185 centi magas, enyhén szálkás test, és 14-től 30-ig nincs olyan nő, aki ne kezdne el nedvesedni, ha ez a férfi akár csak rámosolyog.
Hát én nem nedvesednék rá az biztos. Hozzáteszem nőként soha nem nedvesedtem még azért, mert helyes vagy kigyúrt volt valaki, annál több kell ahhoz, hogy felizguljak - és szerintem a legtöbb nő így van ezzel. Másrészt nem jönnék össze valakivel csak a kinézete miatt, és nem is dobnék senkit helyesebbért.
Ja, és a nő nem tárgy, hogy jut vagy nem jut a férfiaknak... De szerintem ezt már elégszer leírták előttem, csak megerősíteném.
te amúgy skizofrén vagy?
vagy miért írtál magadnak egy kommentet és köszönted meg egy másikban?
És szerinted az 5 nőnek nem tűnik fel, hogy a barátjuknak van más is mellettük? Normális értékrendű nőnek az ilyen kapcsolat be sem jönne.
Amúgy ez a srác annyit gyúr, hogy kétlem, hogy még 5 nőt ki is elégít mellé :-)
Jah, és nekem nem jön be, bár elismerem, hogy jól néz ki, de nem az én stílusom
Ne félj frusztrált kis barátom gyere tüntetni szabaduljunk meg a kormánytól azt lesz itt kolbászból a kerítés 0orás munka hetek és újra elosztott nők.Sőt a régieket sem dobjuk ki hanem szépen környezet tudatosan újra hasznosítjuk :D
Lesz egy szép kertes házad 3 szinte 1sport kocsi és egy városi terepjáró és minden újjadra egy új nő...Mert ez JÁR MINDEN FÉRFINAK.
De ha mégse az se gond menj külföldre a többi rinyátorral ott még a "nők is jobbak"...Nekünk is jobb lesz mert nem kell hallgatni folyton az avékolásaitok.
Igen. 5 nővel talán még keveset is mondtál, legyen inkább 10.
Ezenkívül van még legalább 5-10 nő, aki csak álmodozik róla, szóval ők is kiestek.
Ki vagy te kérdező?
Komolyan mondom a halál kivan már ezekkel a kérdésekkel meg fikciókkal. Kb mindennap valami újat sikerül kreálnod/kreálnotok.
A halálba is annyira irritáló hogy mindenért más a hibás meg nevetséges magyarázatokat keresel a saját szerencsétlenségedre.
Kezdj magaddal valamit !! Tegyél azért hogy jobb legyen a helyzeted, ne itt sírjál.
Nem igazán jön be, egyfelől azért mert hasonlít egy exemre. Másrészt ez már nekem túl sok szakáll... A borosta még van, akinek jól áll, ez már az elhagyta a borotváját kategória..
De ettől függetlenül biztosan kavarhat akármennyi nővel, ha te ettől jobban érzed magad, akkor gondolj erre... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!