Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy ismerkedésné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ismerkedésnél behozhatatlan előnye van egy gazdag pasinak, ha szép háza meg kocsija van?

Figyelt kérdés
Szüleim tehetősek mindenki a cégnél dolgozik, amiből jól elvagyunk.Sokszor látom ha csak egy sima kép van kirakva alig akarnak visszaírni de ha felteszek valami autós vagy medencés képet, onnantól írnom se kell mert jönnek a levelek.Miért van ez?Nem a belső fontos az ismerkedésnél?Mert mikor csak normál kép van, még vissza sem akarnak írni.

2019. jan. 5. 10:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Láttatok már gazdag férfit ronda, öreg nővel? Szóval miért nem a belső a fontos? Ha egy férfinek 40 éves korára beindul a szekér, már hagyja is el a 40 éves feleségét, mert neki jár a 20 éves. Szóval a férfiakat sem zavarja a dolog.
2019. jan. 5. 15:37
 12/12 anonim ***** válasza:
Az emberek többsége nemtől függetlenül felszínes, van akinek a pénz van akinek a külső számít. Én azért találok nehezen párt mert első körben belső tulajdonságokra válogatok, de ennek nem felel meg az emberek többsége. Több pasinak van pénze mint normális jelleme, esze és stílusa is egyszerre. Szóval nálam nem előny a gazdag pasi, de én meg nem vagyok fiatal és csak átlagos nő vagyok.(fiatalon sem érdekelt a gazdagság, a volt férjem egy helyes, de alacsony,csóró pasi volt)
2019. jan. 5. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!