Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép nőként hogy lehet szép vagy gazdag pasit találni, aki nem csak megdugja a nőket utána lelép, hanem tartós kapcsolatra vagy házasságra?
"szép vagy gazdag"
Azért gondolom, a legjobb együtt lenne a kettő, ugye?:) Egy férfira amúgy nem mondjuk, hogy "szép". Jóképűt találnod szerintem nagyon könnyű, mert ők is a szép nőket keresik. Ne add magad könnyen, jelents kihívást a pasinak - ha állja a próbát, jó eséllyel komolyat akar. De ma már semmire nincs garancia.
Ha létezik az a kategória, hogy "félénk és gazdag", akkor egy ilyen lesz a te embered, de egy kicsit rámenősnek kell majd lenned, ha meg akarod kapni. Ez amúgy nehéz ügy, mert a gazdagság mérhetetlen önbizalmat ad, szóval aki gazdag, általában nem félénk - de nem lehetetlen ilyet találni.
Anyanyelvi szinten elsajátítod az angolt és az egész világon keresed. Meg fogod találni, döbbenetesen gazdagok vannak a világban, amit nem szoktak nagy dobra verni. Ebből a kis vityillóból is lehet sejteni hogy mennyire:
Persze, csak téged keresnek.Te tényleg Ennyire hülye vagy, vagy csak 15 éves?
Párommal második randin evidens volt, hogy miért megyünk aludni oda ahova mentünk vacsorázni.Képzeld, jóképű nagyon, nem éppen a küszöböt rágjuk, de tudod amikor megismertem, nem azzal kezdtem, "mennyit keresel, hol laksz?".Egyszerűen tetszett nagyon.Igaz, akkor már elvált, 30 éves nő voltam.Szinte a kezdetektől együtt élünk, pedig gyerekem is van.
Szóval ha te kimondottan erre mész, nagyon pofára esel majd.Meg is érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!