Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők! Ti ismerkednétek egy olyan férfival akiről kiderül hogy ki van herélve betegség miatt?
Előző kapcsolata ezért lett vége, mert akivel együtt volt, nem tudta elviselni hogy nem lesz már szex.Az illetőnek sajnos súlyos betegsége volt, elsőnek ki lett herélve, majd nemsokára kiműtik neki más szerveit is(prosztata).A kezelőorvos szerint érdemes ismerkedni, csak a férfiaknál ez kicsit nehezen fog menni, mert ilyen műtétnél, főleg mert nem kaphat hormonokat.Nem áll neki, lehet pénisz műtét is lesz a betegség miatt.Aki férfiként ezt átéli, az már ne számoljon párkapcsolatra?
Nők hogy viszonyulnak ehhez, ha ismerkedés közben kiderül hogy a pasi herélve van?
Sajnos itt kell megkérdezni, mert az ilyen embert sokszor kinevetik.
A doktor szerint érdemes olyan nőkkel ismerkedni, akinek a női nemi szerveit műtötték ki, de sajnos itt is elmondta azt hogy a férfi részéről nem lesz szex meg orgazmus ezután, max a női részről tud csikóorgazmust átélni, ha ilyen párt találna az illető.
Mit tudnátok nőként tanácsolni egy ilyen férfinak,aki negyven körüli?
Igaz én már gyereket nem szeretnék, de nekem fontoa a szex.
N26
''Sajnálom de ha az igazat szeretnéd hallani? Így már senkinek nem leszel jó soha ! ''
Csak az zavar férfiként hogy a doktor is annyit mondott hogy kiherélt férfiként nem lesz már semmire lehetőségem, de ismerkedjek hasonló nőkkel, akiknek kiműtötték a nemi szerveiket, ők majd megértenek, de még ők is fognak tudni szexelni, meg nekik van csikló orgazmusuk.Szóval ő is azt mondta ilyen nőkkel ismerkedjek, mert normális nő nem tudja elviselni, hogy ki vagyok herélve.De ebből a szempontból meg jobb a nőknek mert őket hiába műtik meg ilyen betegségnél, ők tudnak szexelni utána majd.Ha még az ilyen nők is arra vágynak hogy egy férfi szexeljen velük, álló fa.rokkal, akkor egy ilyen kiherélt férfi mit tud csinálni?
Hol keressen, hogy ismerkedjen?
Teljes a tanácstalanság, ezért kértem nők segítségét, főleg így anonym oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!