Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nők! Ti ismerkednétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nők! Ti ismerkednétek egy olyan férfival akiről kiderül hogy ki van herélve betegség miatt?

Figyelt kérdés

Előző kapcsolata ezért lett vége, mert akivel együtt volt, nem tudta elviselni hogy nem lesz már szex.Az illetőnek sajnos súlyos betegsége volt, elsőnek ki lett herélve, majd nemsokára kiműtik neki más szerveit is(prosztata).A kezelőorvos szerint érdemes ismerkedni, csak a férfiaknál ez kicsit nehezen fog menni, mert ilyen műtétnél, főleg mert nem kaphat hormonokat.Nem áll neki, lehet pénisz műtét is lesz a betegség miatt.Aki férfiként ezt átéli, az már ne számoljon párkapcsolatra?

Nők hogy viszonyulnak ehhez, ha ismerkedés közben kiderül hogy a pasi herélve van?

Sajnos itt kell megkérdezni, mert az ilyen embert sokszor kinevetik.

A doktor szerint érdemes olyan nőkkel ismerkedni, akinek a női nemi szerveit műtötték ki, de sajnos itt is elmondta azt hogy a férfi részéről nem lesz szex meg orgazmus ezután, max a női részről tud csikóorgazmust átélni, ha ilyen párt találna az illető.

Mit tudnátok nőként tanácsolni egy ilyen férfinak,aki negyven körüli?

2019. jan. 5. 09:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Igaz én már gyereket nem szeretnék, de nekem fontoa a szex.

N26

2019. jan. 5. 11:44
 12/14 A kérdező kommentje:

''Sajnálom de ha az igazat szeretnéd hallani? Így már senkinek nem leszel jó soha ! ''

Csak az zavar férfiként hogy a doktor is annyit mondott hogy kiherélt férfiként nem lesz már semmire lehetőségem, de ismerkedjek hasonló nőkkel, akiknek kiműtötték a nemi szerveiket, ők majd megértenek, de még ők is fognak tudni szexelni, meg nekik van csikló orgazmusuk.Szóval ő is azt mondta ilyen nőkkel ismerkedjek, mert normális nő nem tudja elviselni, hogy ki vagyok herélve.De ebből a szempontból meg jobb a nőknek mert őket hiába műtik meg ilyen betegségnél, ők tudnak szexelni utána majd.Ha még az ilyen nők is arra vágynak hogy egy férfi szexeljen velük, álló fa.rokkal, akkor egy ilyen kiherélt férfi mit tud csinálni?

Hol keressen, hogy ismerkedjen?

Teljes a tanácstalanság, ezért kértem nők segítségét, főleg így anonym oldalon.

2019. jan. 5. 11:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én még mindig úgy gondolom, hogy lenne olyan nő, aki el tudna fogadni egy ilyen férfit. Szerintem is az a baj, hogy te sem fogadod el saját magad. Jelenleg az egészségi állapotod a legfőbb dolog, ami meghatározza az identitásodat, nem az, hogy egyébként milyen vagy, mit szeretsz csinálni, mi érdekel, mihez értesz, mik a céljaid, milyen elveket vallasz, mitől vagy értékes és szerethető ember. Ha valaki úgy mutatkozna be nekem, hogy "szia, Sanyi vagyok", és ezután elsírja nekem az élete összes feldolgozatlan traumáját és elmeséli a komplett kórtörténetét a születésétől kezdve, akkor valószínű, hogy én is viszolyogni fogok az illetőtől, mert nem vagyok sem orvos, sem pszichológus, hogy meg tudjam oldani a feldolgozatlan problémáit. Viszont ha mondjuk szeretek kosarat fonni és a kosárfonó szakkörön ismerem meg Sanyit, akivel szimpatikusak vagyunk egymásnak és jól elbeszélgetünk arról, hogy ki miért és mióta fon kosarat, milyen kosarakat font már, utána randizunk kétszer és akkor szól az egészségügyi problémájáról, mikor már kezd komolyabb lenni a kapcsolat, akkor nagyobb az esély rá, hogy azt gondoljam, hogy oké, nem lehet gyerekünk, de Sanyi szimpatikus és jó ember, ezért nem hagyom el csak emiatt. Szóval szerintem egyelőre ne párt keress, hanem próbáld elfogadni a helyzetedet akár egyedül, akár szakember segítségével.
2019. jan. 5. 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Szép kis orvos... Nem is értem hogy mondhat valaki ilyet!
2019. jan. 5. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!