Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti ismerkednétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismerkednétek olyan lánnyal, aki 14 éve dohányzik?

Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 21:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
65%
Hát, ha most 15, akkor biztosan nem.
2018. dec. 3. 21:14
 2/17 anonim ***** válasza:
Én nem, mert nem vagyok dohányos és nem preferálom, de a te elvárásaidat neked kell tudni. Miért mondjam meg ezt én?
2018. dec. 3. 21:16
 3/17 A kérdező kommentje:
Végtelenül szomorú vagyok hogy megismertem egy ennyire aranyos és jószívű lányt és ez a helyzet. Félek hogy nagy kárt tett már így is magában.
2018. dec. 3. 21:18
 4/17 anonim ***** válasza:
57%

Ne haragudj de ez csak szimpla tudatlanság. Az a helyzet, hogy az a rengeteg szar meg adalékanyag amit megeszel, meg az a levegő amit egy városban belélegzel, meg az a stressz és gondolkodásmód amivel a legtöbb mai ember rendelkezik 100szor károsabb, mint a dohányzás.

Szimplán ezért nem menni bele egy kapcsolatba szerintem puszta hülyeség.

2018. dec. 3. 21:29
 5/17 anonim ***** válasza:
65%

az a része pont nem érdekelne ismerkedésnél, hogy cigizik-e, vagy nem.

Én is cigizek amúgy, és ha egy lány azonnal csakis ez miatt nemet mond egy kapcsolatra, akkor jobb bele sem kezdeni, viszont ha esélyt adna, letenném, ha akarja.

És tök így van ez fordítva is.

De miért nem ismerkednél, félsz, hogy most hamar pár év múlva rákot kap és meghal, vagy mi? Akkor egy kocsi is elütheti, vagy bármi lehet.

2018. dec. 3. 21:51
 6/17 peca1000 ***** válasza:
100%

Eszemben sincs dohányos csajjal összejönni!

Te se tedd, ha nem bírod a cigarettát!

Csak veszekedés lenne miatta.

2018. dec. 3. 22:09
 7/17 Rockarc ***** válasza:
50%

Amikor felmerult ez a kerdes, mar akkor eldolt, hogy Te nem tudod elviselni. Nem relevans, hogy masok mit gondolnak errol.

Ha csak az egeszsege miatt aggodsz, akkor sose keso lerakni a cigit. En mar 11 eves koromban lopkodtam anyam cigijet, es hordtam be az osztalyba "bevittem mindenkit az erdobe". Aztan olyan 18-20 eves korom kornyeken megis letettem, pedig napi 1 doboz felett voltam, mivel a sejtek cserelodnek, jo esellyel mar regota kimutathatatlan.

Bar fiatalon kezdtem, semmi baja a tudomnek, most 42 vagyok, szoval nem ez a resze para a dolognak, hanem az, hogy el birod-e viselni a jelenben es amig lejon rola. Igy latatlanban en egy nemre szavazok, de nyugodtan gyere ossze vele, ennel joval nagyobb problemak is lesznek az eletben, sosem art fejleszteni a kompromisszum kepesseged, az kesobb meg jol fog jonni.

2018. dec. 3. 22:29
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
Aki 14 éve dohányzik, az már nehezen lány. Inkább nő.
2018. dec. 3. 22:40
 9/17 anonim ***** válasza:
57%

Ha neked zavaró, mert undorodsz a szagától, meg hasonló, akkor természetesen hagyd a fenébe. Ha ilyen egészségügyi dolgok miatt problémázol, akkor végeredmény szempontjából hidd el, hogy teljesen mindegy, hogy mitől hulla a hulla, a lényegen, hogy halott, nem változtat semmin. Egy egészségguru is ugyan olyan halott lesz, ha átmegy a fején egy autó, mint aki iszik, dohányzik, narkózik, betegségben meghal vagy akár természetes módon. De ez lutri, mert nem tudod ki mikor fog meghalni és azt sem, hogy te mikor fogsz.

32/f

2018. dec. 3. 23:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dohányzom, de ha egy pasi igen, az annyira nem zavar, de persze lehet, hogy mást meg igen, szóval ez tőled függ, hogy neked ez mennyire probléma. Az exem pont akkor tette le a cigit, amikor összejött azzal a valakivel, akiért dobott, a nagymamám meg 50 évig dohányzott, és utána hagyta abba egészségügyi okok miatt, most 70 év felett van, szóval bármi lehetséges.
2018. dec. 3. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!