Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkednétek olyan lánnyal, aki 14 éve dohányzik?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 21:13
11/17 anonim válasza:
Miért baj ez. Én nem dohányzom a párom ő férfi igen és itthon mindig fogat most vagy öblit, kezet mos. Tiszteletben tart ezzel a cselekedetével, én is őt nem szólok soha érte. Kint dohányzik nem a lakásba. No problem...
12/17 anonim válasza:
A 4-es válaszolónál a pont. Az üzletekben található élelmiszer 80%a káros. Akkor te meg ne egyél. Vagy mutass jó példát, és kizárólag hibátlan és egészséges ételt fogyassz. Amúgy szerintem buta vagy és eszetlen. Nekem biztos nem kellenél.
13/17 anonim válasza:
Én nem. Biztos nem termékeny már. Egyéb egészségügyi dologról nem is beszélve
14/17 anonim válasza:
Nem. Nem azért, mert mérgezi magát, hanem mert egyrészt nem tudnám elviselni, másrészt ez arról is árulkodik, hogy gyenge személyiségű.
15/17 anonim válasza:
13 még kora reggel van de már megvan a nap legnagyobb ostobája ezt senki nem fogja überelni az tuti.
16/17 anonim válasza:
Nem. És most nem a káros dolgokat írom, mert valóban mindenben van káros adalék (bár láttam boncoláson dohányos tüdőt, ami undorító volt). A nagypapám tüdőrákban halt meg, láncdohányos volt, ezért taszít a dolog, illetve a szagát sem bírom, utalom, ha valaki dohányzik az utcán, nagyívben kikerülöm. Attól meg egyenesen rosszul vagyok, ha valaki az egyetemen bejön a terembe és húzza maga után az állott bagószagot. Nem tudnék ilyen embert életvitelszerűen elviselni.
17/17 3.14159265357989 válasza:
Én ugyan lány vagyok (és nem leszbikus), és igazából szívesen ismerkedem olyannal is, aki dohányzik. Csak nem párkapcsolat céljából. :)
Sajnos rosszul vagyok a dohányfüsttől és a szagától, szörnyű, utálom, én ezt biztos nem tudnám elviselni. Arra meg nem kérhetném rögtön egy kapcsolat elején, hogy "figyumár, szokjál már le lécci, köszke". Ez nem így működik. A nagymamámnak legalább 10 éven át mondtam, hogy tegye le (60 évig dohányzott), de sosem hallgatott rám, aztán tüdőgyulladása lett, és ettől úgy megijedt, hogy 15 hónapja nem szívott egy szálat sem. Szóval persze, lehet abban reménykedni, hogy "értem lerakja a cigit", de erre aránylag kevés az esély. Max akkor, ha megvan benne eleve az elhatározás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!