Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednétek olyan pasival, aki minden hónapban elutazik valahova akár hetekre?
Figyelt kérdés
A munkája bárhonnan végezhető, és azt mondja, amíg nem talál egy komoly kapcsolatot, ki szeretné használni ezt a lehetőséget.
Belevágnátok, megpróbálnátok “lehorgonyoztatni”?
2018. okt. 1. 16:36
1/5 anonim válasza:
“amíg nem talál egy komoly kapcsolatot”
Magyarul ha talál, akkor nem fog utazgatni. Akkor mi itt a kérdés?
2/5 anonim válasza:
Minden hónapban hetekre? Akkor nincs otthon soha, ez így kb. távkapcsolat. Szeretek utazni, de nem ő az emberem.
3/5 anonim válasza:
Nem. Biztos, hogy nem kezdenék az ilyennel..Felejtsd el az ilyen tagot.
4/5 anonim válasza:
Nem. Csak a naiv királylányok hoszik azt, hogy majd ők megszelidítik a magányos farkast. Nekem ilyen férdi nem kellene, nem való komoly kapcsolatra, ráadásul nagy valószìnűseggel csak vetít, nem hiszem, hogy le akarna horgonyozni a "megfelelő nő" mellett, inkább csak amolyan bevált ágybavivős duma lehet neki.
24/N
5/5 anonim válasza:
persze, mivel én is rengeteget utazok. Most pl. épp Hawaiion vagyok a Kaanapali Beachen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!