Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok ha egy férfi akivel ismerkednétek, bevallaná hogy 2-3 havonta vágja a lábkörmeit?
Figyelt kérdés
2018. szept. 11. 19:11
1/7 anonim válasza:
Milyen undor, igénytelen nőci van az illető pasi mellett, hogy ezt eltűri. Nem hisze, hogy a társának nincs egy fél órája, hogy megcsinálja a srácnak.
2/7 anonim válasza:
Hát, fura... Mondjuk az még furább, hogy ez a téma ismerkedéskor így előjött :) De legalább őszinte a srác... Ha amúgy minden klappol vele, ezen még lehet változtatni. Különben is, a lábkörmök mindig sötétben vannak, lehet, hogy neki ilyen extra lassan nőnek.
3/7 anonim válasza:
Nekem pl. nagyon-nagyon lassan nőnek.
4/7 anonim válasza:
Hmmm ha csak így spontán szint vallana szerintem nagyot néznék...
De amúgy nem érdekelne különösebben a lábköröm vágási szokása.
5/7 anonim válasza:
2 havonta pediküröztetem, bőven elég. Nő vagyok. Azt nem értem ez honnan jött? Ha poénos, véletlen kerül szóba akkor ok, de ha spontán benyomja randi közben akkor azt gondolom, hogy nem normális.
6/7 anonim válasza:
Öngyilkos lennék azonnal.Biztos nem tudnék evvel a tudattal együtt élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!