Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy Tinderen egyesek alig vagy egyáltalán nem válaszolnak, ha összejön egy match?

Figyelt kérdés

Nekem (22/f) nemrég volt egy matchem egy lánnyal, én (legalábbis szándékom szerint) kedvesen írtam neki, hogy ismerkedni szeretnék vele, de minden szót harapófogóval kellett kihúzni belőle. Azt is megkérdezte, hogy miért írok neki ennyi üzenetet.

Én magamtól azt gondolnám, hogy azért vannak fent emberek a Tinderen és egyéb társkeresőkön, mert ismerkedni szeretnének. Akkor egyesek miért ilyen mogorvák?

2019. jan. 2. 13:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
31f, van kb 200 likeom (látom kik húznak jobbra), 60-70match, ebből jó ha 20 válaszol, abból 10 az értelmes, és bonthatnám lejjebb mennyinek van normális önértékelése, stb.. nyilván 1et akarok, de azt az igazit nem találom... minden a pénzről szól. ha fizetsz a tindernek, akkor látni fognak a lányok, ha nem fizetsz akkor nem biztos, s a bizonytalanságra utazik az app. nem tetszel, vagy nem is látnak nem ugyanaz! tudja jól az app vezetősége, hogy a nők max 50fószert húznak jobbra a legfelsőbb 20%ból, még a legrondább nő is a felső 20%ból válogat, csak ő tovább tologat. ennyi a lényege. itt is az érvényesül aki tehetősebb. a válaszolási arány pedig függ az éppen aktuális match-ek közötti rangosról. tehát az onnan elérhető "számára" legjobbra fókuszál, de ha kategóriája fölé lő (márpedig fölé lő), akkor a nő sem kap választ, s előveszi a 2. legjobb matchet, és így tovább amíg sorra nem kerülsz. de ha te kategóriája alatt vagy, akkor az első randi után elhajt, mert nem hozzád való, s előveszi a csokit és siratja, hogy ő nem kell senkinek. ez a valóság, a valódi valóság, bármit is hazudoznak (finoman fogalmazva élik meg) itt a nők a másik szemszögből.
2019. jan. 4. 10:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Azért, mert aki nem túl ronda/kövér stb., annak tengernyi egyezése lesz, szinte bárkivel, akivel akarják. A nők válogatnak. Meg is teszik.

A Tinderről volt egy egyestés randim egy francia csajjal, elmentünk enni, aztán egyik népszerű budapesti parkos helyen szabad ég alatt boroztunk, elbeszélgettünk, megmutattam neki a fröccs intézményét. Mintha kb. évek óta ismernénk egymást, jól elvoltunk. Csak csók volt, sajnos szex nem.

De ő elmondta, hogy volt egy csomó párja a pár nap pesti látogatás alatt és én voltam, aki a legértelmesebb volt számára. Összesen kb. 20-30 pali írogatott neki akkor egyszerre, közülük én nyertem. Akkor ez azért jól esett, mert én sem tartom magam egy hű de jó csávónak, amolyan stabil átlagosnak inkább. És ez a francia csaj se volt csúnya, se nem álomszép, egy csinos testalkatú, de átlagos arcú. Nyilván nem bántam volna, ha eljutottunk volna az ágyig, de így is jó élmény volt.

2019. jan. 14. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!