Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy Tinderen egyesek alig vagy egyáltalán nem válaszolnak, ha összejön egy match?
Nekem (22/f) nemrég volt egy matchem egy lánnyal, én (legalábbis szándékom szerint) kedvesen írtam neki, hogy ismerkedni szeretnék vele, de minden szót harapófogóval kellett kihúzni belőle. Azt is megkérdezte, hogy miért írok neki ennyi üzenetet.
Én magamtól azt gondolnám, hogy azért vannak fent emberek a Tinderen és egyéb társkeresőkön, mert ismerkedni szeretnének. Akkor egyesek miért ilyen mogorvák?
Utolsó: nem mondanám magam rondának. Igaz, nem vagyok örjítően jóképű, de viszonylag jónak tartom a külsőmet. Ennek ellenére iszonytatóan kevés lájkot kapok (lehet, hogy mégsem nézek ki jól?), és nagyon megörültem, mikor egy lánnyal összejött egy match.
Nem hiszem, hogy neki ne tetszenék, mert akkor balra húzott volna.
De azt nem szeretem, hogy nem közli nyíltan, hogy nem akar velem ismerkedni, hanem egyszavas válaszokat ad. Ez ilyen "igen is, meg nem is". Mire jó ez?
"De azt nem szeretem, hogy nem közli nyíltan, hogy nem akar velem ismerkedni"
Jogos, de ha ilyen problémád van, akkor kérdezz rá nyíltan, és akkor tisztázódik a dolog.
2 lehetséges oka van.
a. Nem volt rajtad piros sapka.
b. Nem tartozol kinézetre a férfiak top 10%-ba, akire minden hercednő vágyik.
A megoldás: Vegyél piros sapkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!