Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy Tinderen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy Tinderen egyesek alig vagy egyáltalán nem válaszolnak, ha összejön egy match?

Figyelt kérdés

Nekem (22/f) nemrég volt egy matchem egy lánnyal, én (legalábbis szándékom szerint) kedvesen írtam neki, hogy ismerkedni szeretnék vele, de minden szót harapófogóval kellett kihúzni belőle. Azt is megkérdezte, hogy miért írok neki ennyi üzenetet.

Én magamtól azt gondolnám, hogy azért vannak fent emberek a Tinderen és egyéb társkeresőkön, mert ismerkedni szeretnének. Akkor egyesek miért ilyen mogorvák?

2019. jan. 2. 13:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
51%
A nőknek többszáz match-e van (de ha nem törli őket, akkor ezer feletti is összegyűlik relatíve hamar), pusztán attól hogy annyit "elért" az életben, hogy nem csúnya és nem kövér.
2019. jan. 2. 14:11
 12/22 anonim ***** válasza:
Mert az alkalmazás sál és néha csurrant egyet a ronda pasiknak is. Vagy csak véletlen lett egyezés és mivel rajtad kívül tuti 100 Ával írnak neki , nálad jobb pasik ezért rad nem figyel .
2019. jan. 2. 14:50
 13/22 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem mondanám magam rondának. Igaz, nem vagyok örjítően jóképű, de viszonylag jónak tartom a külsőmet. Ennek ellenére iszonytatóan kevés lájkot kapok (lehet, hogy mégsem nézek ki jól?), és nagyon megörültem, mikor egy lánnyal összejött egy match.

Nem hiszem, hogy neki ne tetszenék, mert akkor balra húzott volna.

De azt nem szeretem, hogy nem közli nyíltan, hogy nem akar velem ismerkedni, hanem egyszavas válaszokat ad. Ez ilyen "igen is, meg nem is". Mire jó ez?

2019. jan. 2. 15:12
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

"De azt nem szeretem, hogy nem közli nyíltan, hogy nem akar velem ismerkedni"

Jogos, de ha ilyen problémád van, akkor kérdezz rá nyíltan, és akkor tisztázódik a dolog.

2019. jan. 2. 15:24
 15/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: rákérdeztem, de nem adott egyértelmű választ, csak ilyen, "hát...elég furcsa vagy", meg ilyesmi
2019. jan. 2. 15:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Mármint azt kérdezted tőle, hogy akar-e veled egyáltalán ismerkedni, és arra adta ezt a választ?
2019. jan. 2. 15:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen, ezt kérdeztem tőle.
2019. jan. 2. 15:47
 18/22 anonim ***** válasza:
61%
Ez igen gáz volt részéről, de én ezt úgy mondom (nőként), hogy sosem társkeresőztem (meg nem is szándékozom). Úgyhogy nem tudom, mi az, ami nála ehhez a fajta viselkedéshez vezetett.
2019. jan. 2. 15:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozol ezzel az egy csajjal, ha nem azonosak az igényeitek? Már most megmutatkozik, hogy mások vagytok, és nem jó a pillanat... mondhatni rossz időben próbálkoztál. Nyilván ahogy írták mással van már elfoglalva és téged azért matchelt mert külsőleg nem utasít el, de ez nem azt jelenti, hogy neki kötelessége összejönnie veled. Egyébként pont azok véleménye, akik le lettek pontozva, a mérvadó. A lepontozást nem értem, hiszen az az egyszerű igazság. Most megérteni akarjátok a jelenséget, vagy ha nem tetszik a válasz sértődötten lefelemutató kezet nyomtok? Ez nem tetszik vagy nem tetszik kérdése. Ez csak tény.
2019. jan. 2. 16:25
 20/22 anonim ***** válasza:
7%

2 lehetséges oka van.

a. Nem volt rajtad piros sapka.

b. Nem tartozol kinézetre a férfiak top 10%-ba, akire minden hercednő vágyik.

A megoldás: Vegyél piros sapkát.

2019. jan. 2. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!