Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A tinderen tenyleg csak jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinderen tenyleg csak jó pasik vannak?

Figyelt kérdés

a tinder egy vegtelenul alattomos dolog mivel az uzleti modellje undorito

a nők es a jóképű pasik szexelnek

az atlagos es az alatti pasik meg fizetnek....a semmiert!

vagyis fizetnek a remenyert hogy majd nekik is jol fog porogni, csak eppen elfelejtik, hogy a tinder jo noket akar a kinalatba es jo nok csak akkor hasznaljak az appot ha csak jo pasikat kapnak

persze a kozepxar no is jo nonek gondolja magat, es ugyanugy a jo pasiert verk az asztalt

a gyér pasikat meg nagyon kifinomult algoritmusokkal kiszuri a rendszer es nem mutatja a noknek.

es fizethetsz akkor sem fogsz latszodni egy nonek sem.

az ugyfelszolgalat meg nem adja vissza a penzt mostmar, hanem azt mondja h legyenek jobb kepeim.

EMBER, HAT EN NEM NEZEK KI JOL AKKOR HOVA LEGYENEK JOBB KEPEIM?

es persze torles utan is mindenre emlekeznek hiaba a GDPR...

ugyhogy nem segit ha az ember torli magat vagy ujra regisztral mert visszakovetik az eloeletet es az alapjan ugyanugy letiltjak.

nagyon korultekintoen eljarva át lehet verni a rendszert hogy en egy uj ember vagyok es LASS CSODAT hirtelen vannak matchek is.

nem tudom egyebkent egy kollektív per siman a nyakukba varrhato lenne a gdpr trukkozes miatt.

mert az h en letorlom magam es ok meg megis emlekeznek ram....szal az vhogy nem er ossze

2018. dec. 30. 00:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%

Ezt én is észrevettem, töröltem a fiókom majd újra felraktam és most van 5 matcem köztük egy szél lánnyal. Korábban csak 1-2 volt

Most meg szinte megint senki 😑

Többnyire tényleg jó nőket dobb a rendszer, de vannak nagyon csúnyák is.

Egy átlag srác, akinek még senki nem jutott 🤣

Elgondolkodtam, hogy 1 hónapra befizetek 3.000Ft kíváncsiságból, Nem egy nagy összeg de csajozni, dugni azt nagyon kéne már.

2018. dec. 30. 06:39
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk vicces, hogy ezeken az app-okon az átlag meg a csúnya férfiak is előadják, hogy hány nőt megkettyintenek onnan, aztán az itteni sirankozasokbol meg kiderül, hogy marhára nem.
2018. dec. 30. 08:22
 13/22 A kérdező kommentje:

a tinder nagyon kifinomt modszerekkel azonosotja az embert

ez mar nem 2015 hogy csak facebookal lehet regisztralni...

telefonszám emailcim, stb

fizeteshez használt bankkartyak

ip cimek

arcfelismeeres a fotokon

osszekapcsolt mas profilok (instagram, spotify)

ha valahol egyezes van azonositanak is es kapod a tiltast, egy darab matched nem lesz

legjobb az amikor kiveri az ember a balhét az ugyfelszolgalatnak, ok visszakuldenek egy sablon szoveget par tanaccsal es gondolom megnyomnak egy gombot h a nyomorult felhasználónak legyen nehany match mert eleg furcsa modon ilyenkor mindig kapok par szanalom matchet

2018. dec. 30. 08:48
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Légyszike ne a tindert hibáztasd már. Gondolom élőben sincs szerencséd, élőben ilyenkor kit vagy mit hibáztatsz????

Amúgy képzeld, nőknél is megjelenik az az opció, hogy fizessenek az alkalmazásért, nem csak a pasiknál.

Azt tudtad, hogy a nők általánosságban (a “kozepxar” nők is) nem vágynak szex kapcsolatokra úgy, mint a férfiak? Kb. ez lehet a magyarázata annak, hogy ők nem állnak le minden földi élőlénnyel, aki él és mozog, csak azért hogy d#ghassanak, mert így lelki alapon nem hasonlítanak hozzád szerencsére. Ők nincsenek kiakadva ennyire, ha XY évig nem szexeltek, csak neked ennyire fontos dolog kicsi szívem.

2018. dec. 30. 09:04
 15/22 anonim ***** válasza:
40%

“verseny van minden egyes nőért”

Már bocs, de szerintem nem a nőért van verseny, hanem a szexért, ami teljesen más dolog, aminek puszta tárgyaként tekintenek a nőre.

Kicsikét is értelmes nő meg nem fogja kivételezettnek érezni magát amiatt, mert sok pasi megakarja d@gni őt.

Sajnálom, ha ezt a szex témát ennyire véresen komolyan veszi valaki, ahelyett hogy megpróbálna komolyabb párkapcsolatot kialakítani, nem csak hajkurászni az ellenkező nemet össze-vissza.

2018. dec. 30. 09:11
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
Ti ennyire gyérek vagytok tényleg ? Az ország fele tinderezik. Én nem tisztelet a kivételnek élőbe több sikert aratok mint azon a maszlagos szex oldalon. Ennyi.
2018. dec. 30. 09:16
 17/22 anonim ***** válasza:
90%
Vidám lehet egy olyan emberrel ismerkedni, akiről lerí, hogy a világon mindenki hibás, gonosz, csak ő nem.
2018. dec. 30. 10:23
 18/22 anonim ***** válasza:

"ha valahol egyezes van azonositanak is es kapod a tiltast, egy darab matched nem lesz"

Te beteg vagy.

2018. dec. 30. 10:29
 19/22 anonim ***** válasza:

" 1 hónapra befizetek 3.000Ft kíváncsiságból, "

Akkor talán jobban fogsz tetszeni a nőknek? Nos, nem.

2018. dec. 30. 10:30
 20/22 anonim ***** válasza:
90%

Egyetlen képem van 22 éves férfiként, és nem vagyok egy világszépe, mégis van néhány naponta egy matchem.

Na ennyit az összesküvés-elméletedről

2018. dec. 30. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!