Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinderen tenyleg csak jó pasik vannak?
a tinder egy vegtelenul alattomos dolog mivel az uzleti modellje undorito
a nők es a jóképű pasik szexelnek
az atlagos es az alatti pasik meg fizetnek....a semmiert!
vagyis fizetnek a remenyert hogy majd nekik is jol fog porogni, csak eppen elfelejtik, hogy a tinder jo noket akar a kinalatba es jo nok csak akkor hasznaljak az appot ha csak jo pasikat kapnak
persze a kozepxar no is jo nonek gondolja magat, es ugyanugy a jo pasiert verk az asztalt
a gyér pasikat meg nagyon kifinomult algoritmusokkal kiszuri a rendszer es nem mutatja a noknek.
es fizethetsz akkor sem fogsz latszodni egy nonek sem.
az ugyfelszolgalat meg nem adja vissza a penzt mostmar, hanem azt mondja h legyenek jobb kepeim.
EMBER, HAT EN NEM NEZEK KI JOL AKKOR HOVA LEGYENEK JOBB KEPEIM?
es persze torles utan is mindenre emlekeznek hiaba a GDPR...
ugyhogy nem segit ha az ember torli magat vagy ujra regisztral mert visszakovetik az eloeletet es az alapjan ugyanugy letiltjak.
nagyon korultekintoen eljarva át lehet verni a rendszert hogy en egy uj ember vagyok es LASS CSODAT hirtelen vannak matchek is.
nem tudom egyebkent egy kollektív per siman a nyakukba varrhato lenne a gdpr trukkozes miatt.
mert az h en letorlom magam es ok meg megis emlekeznek ram....szal az vhogy nem er ossze
"az uzleti modellje undorito"
És miért? Mindenkinek ugyanúgy működik.
Mégis mit vártál? Tálcán visznek neked jó nőket?
"a gyér pasikat meg nagyon kifinomult algoritmusokkal kiszuri a rendszer es nem mutatja a noknek."
Még üldözési mániád is van :D
Nekem ehhez Tinder sem kell. Az élet is elrejt mert a nők nagyon kifinomult algoritmussal rendelkeznek... :D
Ez nagyon tetszett most, jókedvűen fogok elszenderedni most hajnalban, köszi. :D
nekem mondjuk csunya fiukent is sikerult jo not osszeszedni, raadasul tobb mint egy eves kapcsolatra tinderrol
de ilyen veletlenekre nem alapozhatom az eletemet
"Amíg ekkora verseny van minden egyes nőért"
Nem mindenben értek egyet az alábbi könyvvel, de véleményem szerint a nőkért való verseny fő okait elég jól elmagyarázza:
Igen, undorító, mint az őssze "társ" (pénz)kereső. A lényeg a profit. De átlagosként is el lehet lenni, kevés sikerélménnyel.
Fizetni társkeresőért viszont soha nem szabad!
Gdpr véd az ellen, hogy elmentsék a facebook profil azonosítódat, és telefonszámodat? Mert ennyi kell csak, hogy tudja a rendszer hogy voltál már a tinderen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!