Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen nincs már egy férfihez sem, se párkapcsolathoz kedvem.1 éve tart ez az állapot. Ez most már így is marad végleg?

Figyelt kérdés
2018. dec. 28. 19:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

en 38 evesen vagyok igy. a ferjem az utolso pasi az eletemben.

eleg volt beloluk, annyit ernek, mint kormom alatt a kosz.

2018. dec. 28. 21:37
 12/18 anonim ***** válasza:
19%

Ne aggódj, 40 éves nőköz már a normális férfiaknak sincs sok kedve.

Nem, nem marad így, még romlani fog

2018. dec. 28. 21:44
 13/18 anonim ***** válasza:
24%
Jól nézünk ki,férfiak utálják a nőket és fordítva! Ha már ez megy az idősebb korosztályban is így már nem is reménykedem,hogy fiatalon társat találok! :(
2018. dec. 28. 21:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, szexre még nyugodtan válogathatsz minden korosztályból, ha meg nem vágysz párkapcsolatra, felesleges erőltetni.
2018. dec. 28. 21:53
 15/18 anonim ***** válasza:
34%

Legyél mingli!

(nem elírás!)

2018. dec. 29. 07:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, szerintem ez mindenkinél más.

Nekem 4 éve tart, de nálam ez végleges marad. Elég volt a felesleges idő és energiapocsékolásból a semmiért. Egyedül nyugodtabb és lazább vagyok, mint a férfiak mellett. Ezt már nem tudom és nem is akarom feladni senki miatt. Nem érné meg.

2018. dec. 29. 08:46
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, semmit nem veszítesz. Ha így marad, nyugis, értelmes életed lesz, kényelmes is, igényes is. Bármit megtehetsz, barátnőid lehetnek, ismerőseid lehetnek. Őszintén, mire jó egy pasi? Semmire.
2018. dec. 30. 18:04
 18/18 A kérdező kommentje:
Az tény,hogy nem vagyok valami jó anyagi helyzetben,nagymamám mindig azt mondta anno hogy ketten könnyebb.Lehet,de ezért csak nem akarok senkit,úgyhogy inkább legyek szegényebb,mint hogy valaki folyamatosan szekírozzon,és állandóan kompromisszumot kössek,ezt is elnézem azt is,meg ő is.
2018. dec. 31. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!