Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el, hogy a srác Facbookon bejelöljön ismerősnek?
Ma találkoztam egy sráccal, bejön nekem. Megtaláltam a facebookon, de nem akarom bejelölni. Meg szeretném várni, hogy ő jelöljön be.
Bejelöltem egy pár ismerősét, hogy a facebook javasoljon engem nála ismerősnek. Néhány ismerőse el is fogadott.
Miszerint veszi a facebook a javaslatokat?
Miért gurítod a kockát, és miért forgatod a traktor kereket?
Ha tetszik, akkor jelöld be. Felesleges túlbonyolítani ezt.
Attól, hogy bejelölöd, még kezdeményezhet ő...gondolom,úgysem érted, de hátha mégis : ha érdekled, beszélgetést fog KEZDEMÉNYEZNI, mondjuk megköszöni a jelölést és örömét fejezi ki. Beszélgettek. Finoman utalsz neki arra, hogy tetszik neked. De ezt már úgyis érzi és minden megy magától ( Ez nem kikezdés, nem fogod értékedet veszíteni,mielőtt ezt gondolnád ). Ha minden igaz, javasolja majd, hogy találkozzatok újra. ( Már ha nincs barátnője, persze)
Szóval ezektől nem leszel kevesebb és nőietlen.
Ellenben ez a játszmázás szánalmas. Na, ez gyerekes. És ha bejelöl, vagy te úgy döntesz, hogy jelölöd és megkérdezi : hmmm, nem is tudtam, hogy ismered Kiss Jóskát ( közös ismerősötök nevével helyettesítsd ) honnan az ismeretség ? Akkor mit mondasz ? " Hát bástya, fingom nincs, ki ő, csak azt akartam, hogy rámakadj "... Vagy hogy lesz ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!