Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érhetem el, hogy a srác Facbookon bejelöljön ismerősnek?
Ma találkoztam egy sráccal, bejön nekem. Megtaláltam a facebookon, de nem akarom bejelölni. Meg szeretném várni, hogy ő jelöljön be.
Bejelöltem egy pár ismerősét, hogy a facebook javasoljon engem nála ismerősnek. Néhány ismerőse el is fogadott.
Miszerint veszi a facebook a javaslatokat?
Ez a hozzáállás tényleg vicces...
Akarok dolgozni, de azt akarok kezdeményezni, hátha majd egy cég keres meg engem! :D
Az ismerősei csak eszközök, nem emberek, nyugodtan használd őket személyes céljaidra. A srác meg úgyis gondolatolvasó.
Tökéletes terv.
Sok éve megtetszett egy srác. Bejelöltem.
Ma már együtt lakunk és az esküvőt és a gyerekeinket tervezgetjük.
Én nem szégyelltem nokent megtenni az első lépést. Szerintem jól tettem, utólag édes mindegy ki jelöl be kit.
Ha tetszik jelöld be. Ennyi. Lehet várni a másikra, de amíg te vársz lehet éppen mással ismerkedik.. Merj lépni nyugodtan
Ha nem veszi a lapot vagy nem jön össze, akkor mi van?
"Megtaláltam a facebookon, de nem akarom bejelölni. Meg szeretném várni, hogy ő jelöljön be."
Szerinted ez nem szánalmas?
"Megtaláltam a facebookon, de nem akarom bejelölni. Meg szeretném várni, hogy ő jelöljön be."
"Bejelöltem egy pár ismerősét, hogy a facebook javasoljon engem nála ismerősnek. Néhány ismerőse el is fogadott."
Fú bazz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!