Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetem el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el, hogy a srác Facbookon bejelöljön ismerősnek?

Figyelt kérdés

Ma találkoztam egy sráccal, bejön nekem. Megtaláltam a facebookon, de nem akarom bejelölni. Meg szeretném várni, hogy ő jelöljön be.

Bejelöltem egy pár ismerősét, hogy a facebook javasoljon engem nála ismerősnek. Néhány ismerőse el is fogadott.

Miszerint veszi a facebook a javaslatokat?

2018. dec. 27. 16:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

Ez a hozzáállás tényleg vicces...

Akarok dolgozni, de azt akarok kezdeményezni, hátha majd egy cég keres meg engem! :D

2018. dec. 27. 17:16
 12/23 anonim ***** válasza:
92%
Ismerőseit, akiket gondolom életedben nem láttál és nem is akarsz tőlük semmit, bejelölted, akitől akarsz valamit, azt nem jelölöd be. Inkább megvárod, hátha kibogozza, hogy mit akarsz, és visszajelöl. Már ha visszajelöl. Nem tudom minek kell ennyire bonyolítani az élet ezen területét is. Nem kell taktikázni, meg stratégiázni, ez nem sakk.
2018. dec. 27. 17:20
 13/23 anonim ***** válasza:
92%

Az ismerősei csak eszközök, nem emberek, nyugodtan használd őket személyes céljaidra. A srác meg úgyis gondolatolvasó.

Tökéletes terv.

2018. dec. 27. 17:41
 14/23 anonim ***** válasza:
92%

Sok éve megtetszett egy srác. Bejelöltem.

Ma már együtt lakunk és az esküvőt és a gyerekeinket tervezgetjük.

Én nem szégyelltem nokent megtenni az első lépést. Szerintem jól tettem, utólag édes mindegy ki jelöl be kit.

Ha tetszik jelöld be. Ennyi. Lehet várni a másikra, de amíg te vársz lehet éppen mással ismerkedik.. Merj lépni nyugodtan

Ha nem veszi a lapot vagy nem jön össze, akkor mi van?

2018. dec. 27. 17:50
 15/23 anonim ***** válasza:
87%
Attól,hogy bejelölöd,még kezdeményezhet ő...pl beszélgetést stb. Én nem hiszem,hogyha valaki bejelöl fb-on,rögtön akar tőlem valamit. Ha én bejelölöm, az sem azért van. Írj rá..az kezdeményezés. Nincs abban semmi,ha bejelölöd.
2018. dec. 27. 17:52
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

"Megtaláltam a facebookon, de nem akarom bejelölni. Meg szeretném várni, hogy ő jelöljön be."

Szerinted ez nem szánalmas?

2018. dec. 27. 18:24
 17/23 anonim ***** válasza:
80%

"Megtaláltam a facebookon, de nem akarom bejelölni. Meg szeretném várni, hogy ő jelöljön be."

"Bejelöltem egy pár ismerősét, hogy a facebook javasoljon engem nála ismerősnek. Néhány ismerőse el is fogadott."

Fú bazz...

[link]

2018. dec. 27. 18:30
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Hát, kis hercegnő, akkor várd a csodát, ahelyett hogy tennél érte. Nem fog a gyűrű leesni az ujjadról, ha bejelölöd.
2018. dec. 27. 18:56
 19/23 anonim ***** válasza:
72%
Te nem teljesen vagy tiszta. Jelöld be, aztán helló. Ha bejössz neki, ezzel adsz neki kis bátorítást, ha nem, legalább megpróbáltad.Nőj fel!
2018. dec. 27. 19:09
 20/23 anonim ***** válasza:
83%
De egy fb-on való bejelölés az nem kezdeményezés. ha ismeritek egymást, beszéltetek már vagy látásából ismeritek egymást simán bejelölheted. Az SEMMi!
2018. dec. 27. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!