Hogy érjem el hogy egy srác aki nem ismer bejelöljön facebook-on?
mond meg neki a neved xDD
de ink jelöld be te
áá sokkal egyszerűbb rávenni valakit aki nem ismer, hogy bejelöljön, minthogy te jelöld be...
#womenlogic
Van akit nem lehet bejelölni mert le van tiltva éés mivel nem vagy ismerőse, a leveled az Egyéb mappába kerül, amiről nem kap értesítést. Én múltkor fizettem 64 Ft-ot érte, hogy írjak egy üzit egy csajnak (ami a beérkező üzenetek mappájába megy) és azt is beleírtam, hogy jelöljön be :D
Ez nyert :)
Figyu, semmi gond. Ha bejelölöd és megkérdezi, hogy ismeritek-e egymást, mondd neki, hogy nem. De szeretnél rajt változtatni :) Ha neki is van kedve. Hisz végtére is valami ilyesmiről szól a Facebook nem?
Engem egyszer bejelölt egy csaj és kérdeztem ,hogy ismerjük-e egymást. Azt mondta nem, csak tetszenek a szövegeim amiket írogatok ide-oda. Elkezdtünk beszélgetni és azóta országos jó barátok vagyunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!