Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, őszintén! Imponál nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, őszintén! Imponál nektek, ha egy férfi jól keres?

Figyelt kérdés
A "jól" alatt mondjuk hétszámjegyű havi nettót értek, "keres" alatt pedig tisztességes (pl. mérnöki) munkát, nem maffiózást vagy politizálást. Nem azt kérdezem, hogy összejönnétek-e ilyen hapsival, hiszen az nyilván sok mástól is függ. Csak az a kérdés, hogy a magas fizetés imponáló tényezőnek számít nektek, vagy inkább közömbös a számotokra.

2018. dec. 26. 22:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
9%
De kis naiv vagy. Könnyen manipulálható, baleknak ideális. Nők, őszintén LOL ez a nap vicce :D
2018. dec. 27. 09:24
 22/26 anonim ***** válasza:
27%
Természetesen imponál, írhatnak itt akármit a nők.Mindenféle személyiséghibás törpekirályok élnek bombázó feleségekkel, vagy váltogatják a csajokat, mert a nők legtöbbjének igenis imponál,hogy sosem ürül le a kártya. Ettől függetlenül a legkiszámíthatatlanabb okokból képesek félrelépni ugyanezek a nők. Ha megjön bárki, aki elhiteti velük, hogy ő a nagy Ő, akkor már dobják is szét a lábukat, lehet egy szakajtó gyereke, milliomos férje, az erkölcs bajnoka. Ilyenek a nők. Aki kényelmes kapcsolatban él, szereti a férjét, Az azt írja, neki nem imponál a 7 számjegy. De ha belép az életébe a bredpitt, akkor egy vasuti vécében is kapható bármire.
2018. dec. 27. 10:15
 23/26 anonim ***** válasza:
46%
Ha nem hónapról hónapra nyomorog, és nem kölcsönökből él, akkor nem érdekel, hogy mennyiből él meg. Nem várom el, hogy eltartsanak, nekem is van annyi jövedelmem, amiből el tudom tartani magam.
2018. dec. 27. 12:28
 24/26 anonim ***** válasza:
48%

Őszintén, nem imponál, sőt egy kicsit feszélyezne is. Pedig nem élek én sem olyan rosszul, sosem voltak anyagi gondjaim. De azért milliós fizetéssel már együtt jár egy olyan életszínvonal is, ami nem az én világom és amiben én rosszul érezném magam. Nem vágyom luxusutakra, taszít a gondolat, hogy én a pálmafák alatt vakarom a s*ggem, míg aki nem ilyen szerencsés (mert ez jóformán csak szerencse dolga), épp azon küzd, hogy legyen mit enni adni a gyerekének...

Nekem az imponál, ha hasonló színvonalon élünk, hasonló érdeklődési körrel, és ha férfiban megvan a kellő intelligencia.

2018. dec. 27. 12:37
 25/26 anonim ***** válasza:
67%
Jelenleg egyetemista vagyok, minimális pénzből élek, egyetem után olyan 180-200 nettót fogok keresni, szóval nem fogok akkor sem sokkal nagyobb lábon élni. Nekem a szerénység imponál, az, ha valaki képes meghatározni, hogy neki havonta x ft elég ahhoz, hogy egy átlag színvonalon éljen, és nem folyamatosan a többet, jobbat hajtja. Én sem vágyom egy átlagos, szerény életnél többre, hiába lenne végtelen pénzem, egy kis kertes házam lenne maximum, mert egyszerűen nincs többre szükségem, ruhát akkor vennék, amikor szükségem van újra, élelmiszerből jó minőségűt vennék továbbra is, nem a legdrágábbat, csak mert megtehetem és olyan autóm lenne, ami kicsi és teljesítmény szempontjából pont elég arra, hogy ide-oda elugorjak vele a városban, nem a legdrágább sportkocsi. Szóval elsősorban az a fontos egy férfiban, hogy az enyémhez hasonló értékrendje legyen, nem az, hogy sokat keressen. Pl egy olyan orvos ezerszer szimpatikusabb, aki állami kórházban dolgozik, nem fogadja el a hálapénzt, hivatástudatból segít az embereken és átlagos színvonalon él, mint a BMW-vel munkába járó, öltönyös, arany rolexes magánklinika tulajdonos, aki heti 3 nap varrja fel luxusfeleségek mellét, a többi idejében pedig Nyugat-Európában vásárol és utazgat.
2018. dec. 27. 14:52
 26/26 anonim ***** válasza:
70%
Ha tisztességes munkával, és s saját jogán keresi meg azt a pénzt, az imponál. De inkább az, hogy ambíciózus, jól dolgozik, szorgalmas. Voltam olyannal, aki kb. a tizedét kereste meg a 7számjegyűnek, kevesebbet, mint én, és mégis imponált a munkához való hozzáállása.
2018. dec. 27. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!