Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, őszintén! Imponál nektek, ha egy férfi jól keres?
Kíváncsi vagyok, hogy egy nő honnan tudja, hogy mennyire tehetséges valaki egy olyan szakmában, amihez rajta kívül még kb. 200 ember ért az országban, és amit a legtöbb embernek kb. Ádámtól-Évától kell kezdeni magyarázni (és a 3. percnél belealszanak a magyarázatba)...
Nagy valószínűséggel még egy intelligens, tanult nő is előbb veszi észre az anyagi helyzetet, mint a tehetséget egy ilyen szakmában.
Ha az adott ferfi sikeres, es az kulonben nem keresne annyit, az ertheto ehhez nem kell a nonek is programozova valnia vagy gepeszmernoki problemakat megerteni.
Egyebkent nyilvan imponalo, de onmagaban nem donto erv. Ha kozben nem tetszik a ferfi, nincs mirol beszelnunk, akkor felolem lehet magangepe is, nem fog erdekelni.
Talán ez a helyes szó valóban, hogy imponáló.
De ha amúgy nem jön be, akkor nem sokat számít.
Persze, mert latom mi van mogotte.
Mi gimnazistak voltunk, mikor osszejottunk. O a BMEt vegezte el mig en a Debrecenit. Mernokkent diplomazott, es lattam h mennyit kuzdott erte. Ugymond ezert imponal h jol keres. Mert latom a mogottes tartalmat. Es jol esik ceges bulikban, hogy en bar csak a felesege vagyok, illembol mar velem "szebben" beszelnek emberek, mint akik ott vannak mar 10 eve. Mert hat na, a fonokur felesege, az a fonokur felesege...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!