Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, őszintén! Imponál nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, őszintén! Imponál nektek, ha egy férfi jól keres?

Figyelt kérdés
A "jól" alatt mondjuk hétszámjegyű havi nettót értek, "keres" alatt pedig tisztességes (pl. mérnöki) munkát, nem maffiózást vagy politizálást. Nem azt kérdezem, hogy összejönnétek-e ilyen hapsival, hiszen az nyilván sok mástól is függ. Csak az a kérdés, hogy a magas fizetés imponáló tényezőnek számít nektek, vagy inkább közömbös a számotokra.

2018. dec. 26. 22:44
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az előbb imponáló egy nőnek, ha egy férfi okos/ügyes/tehetséges és szereti/jó a szakmájában, mintsem az, hogy mennyit keres.
2018. dec. 26. 22:46
 2/26 A kérdező kommentje:
A mérnököt csak példának írtam, gondolhattok iparosra, kereskedőre is, vagy olyanra, akinek van egy jobban menő kis vállalkozása és abból van tisztes jövedelme, vagy orvosra, akinek magánpraxisa van stb. stb. stb.
2018. dec. 26. 22:48
 3/26 A kérdező kommentje:

Kíváncsi vagyok, hogy egy nő honnan tudja, hogy mennyire tehetséges valaki egy olyan szakmában, amihez rajta kívül még kb. 200 ember ért az országban, és amit a legtöbb embernek kb. Ádámtól-Évától kell kezdeni magyarázni (és a 3. percnél belealszanak a magyarázatba)...

Nagy valószínűséggel még egy intelligens, tanult nő is előbb veszi észre az anyagi helyzetet, mint a tehetséget egy ilyen szakmában.

2018. dec. 26. 22:53
 4/26 anonim ***** válasza:
82%

Ha az adott ferfi sikeres, es az kulonben nem keresne annyit, az ertheto ehhez nem kell a nonek is programozova valnia vagy gepeszmernoki problemakat megerteni.

Egyebkent nyilvan imponalo, de onmagaban nem donto erv. Ha kozben nem tetszik a ferfi, nincs mirol beszelnunk, akkor felolem lehet magangepe is, nem fog erdekelni.

2018. dec. 26. 23:00
 5/26 anonim ***** válasza:
46%

Talán ez a helyes szó valóban, hogy imponáló.

De ha amúgy nem jön be, akkor nem sokat számít.

2018. dec. 26. 23:41
 6/26 anonim ***** válasza:
33%

Persze, mert latom mi van mogotte.

Mi gimnazistak voltunk, mikor osszejottunk. O a BMEt vegezte el mig en a Debrecenit. Mernokkent diplomazott, es lattam h mennyit kuzdott erte. Ugymond ezert imponal h jol keres. Mert latom a mogottes tartalmat. Es jol esik ceges bulikban, hogy en bar csak a felesege vagyok, illembol mar velem "szebben" beszelnek emberek, mint akik ott vannak mar 10 eve. Mert hat na, a fonokur felesege, az a fonokur felesege...

2018. dec. 26. 23:51
 7/26 anonim ***** válasza:
76%
Ez a legfontosabb, hogy szórhassam a pénzt ész nélkül. :D
2018. dec. 27. 00:00
 8/26 anonim ***** válasza:
30%
Csak havi 1 milliós keresetnél vetkőzök le! Az alatt, rám se nézhet egy hím se. Aki mégis megteszi, tök nélkül éli tovább az életét!
2018. dec. 27. 00:09
 9/26 anonim ***** válasza:
72%
Nekem imponál. Lusta, síkhülye emberek nem szoktak jól keresni.
2018. dec. 27. 00:11
 10/26 anonim ***** válasza:
16%
Hogyne tetszene nekik. Ha van hozzá nagy répa is, akkor férjül is veszik.
2018. dec. 27. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!