Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, őszintén! Imponál nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, őszintén! Imponál nektek, ha egy férfi jól keres?

Figyelt kérdés
A "jól" alatt mondjuk hétszámjegyű havi nettót értek, "keres" alatt pedig tisztességes (pl. mérnöki) munkát, nem maffiózást vagy politizálást. Nem azt kérdezem, hogy összejönnétek-e ilyen hapsival, hiszen az nyilván sok mástól is függ. Csak az a kérdés, hogy a magas fizetés imponáló tényezőnek számít nektek, vagy inkább közömbös a számotokra.

2018. dec. 26. 22:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
50%
Részben. Másrészt meg unom a munkamániás pasikat, akik másról sem tudnak beszélni, csak a munkájukról, és a randira meg hullafáradtan esnek oda, és csak aludni akarnak (meg persze dugni).
2018. dec. 27. 00:19
 12/26 anonim ***** válasza:
78%
Nem imponàl,mivel nekem àtlagos jövedelmem van.
2018. dec. 27. 00:33
 13/26 anonim ***** válasza:
86%

Ha valami illegális forrásból megy ilyen jól, akkor nem és nálam kuka lenne, mert sose akarnék belekeveredni semmilyen maffiás ügybe, pl.

Ha mondjuk olyanból keresné, amit tényleg jól és szívvel-lélekkel csinál és még legális, akkor imponál.

2018. dec. 27. 01:11
 14/26 anonim ***** válasza:
36%

Nekem inkább az számítana, hogy ő hogy áll a munkájához. Ha állandóan csak a munkájával foglalkozik, mindig stresszel és ideges miatta az tönkre fogja tenni a kapcsolatot is. Inkább keressen kevesebbet, de legyen megelégedve a munkájával és legyen nyugodtabb. Soha nem értettem azokat az embereket, akik szívből gyűlölik a munkájukat mégsem váltanak, mert máshol kicsit kevesebbet keresnének. Nem minden a pénz.

Ami nekem még fontos lenne az az, hogy hogyan is szerezte meg ezt az állást. Ha azért, mert valóban jó munkaerő, megbízható, nagy dolgokra hivatott az nagyon vonzó. De ha azért dolgozik ott mert apuka haverja a tulaj de egyébként egy szalmaszálat nem tesz keresztbe a cégért azt nem tudom egyszerűen pozitívan értékelni.

2018. dec. 27. 01:18
 15/26 anonim ***** válasza:
13%
Imponál.Egyértelmű
2018. dec. 27. 01:24
 16/26 anonim ***** válasza:
96%

Úgy imponáló, hogy felnézek azokra az emberekre, akik tényleg jó munkaerok és tisztességesen elertek valamit, tanulhatok tőlük és el ismerik az emberek a tudasukat. Másrészt én sok ilyen emberrel dolgozom, és sokszor érzem magam szocreálnak mellettük, amikor olyanokról beszélnek, hogy Ausztráliába mennek karacsonyozni, stb. Ők is kicsit külön világ és érzem a szociális szakadékot.

De olyan szinten nem imponal, hogy ezért osszejonnek valakivel vagy romantikus kapcsolatnal pozitívan befolyásolna.

2018. dec. 27. 01:33
 17/26 anonim ***** válasza:
94%

Nem imponáló. Nem releváns számomra. Mivel úgy sem rám költi (nem szeretem, ha költenek rám), édes mindegy nekem, hogy mennyi pénze van.

Hosszú távú kapcsolatnál mérvado lehet, bár az eddigi tapasztalatom az, hogy ahol nagy a fizetéskülönbseg, ott sok a súrlódás is miatta.

Viszont aki jól keres, általában sokat dolgozik. Ez a tény taszitana,mert hianyozna az együtt töltött idő.

2018. dec. 27. 06:46
 18/26 anonim ***** válasza:
93%

Ismerkedesi szakaszban nem erdekel a masik anyagi helyzete ilyen szinten

Tudjam h onnallo van munkaja es nem havonta valtogatja.

Ennyi eleg...

A magas fizetes akkor erdekes ha mar egyutt elunk es vannak celjaink ... Pl egy kozos ingatlan utazas gyerekvalalas...

Minez ugy h nem munkamanisas nem 14 orakat dolgozik tehat van ideje ram/rank

2018. dec. 27. 07:22
 19/26 anonim ***** válasza:
93%
Igen, imponáló.
2018. dec. 27. 07:45
 20/26 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván nem ez a mérvadó.
2018. dec. 27. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!