Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak rajtam kívül, akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajtam kívül, akik a tinderes eredményeikről statisztikát vezetnek?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék az arányokra. Amióta csináltam egy új profilt hó elején és nagy reményekkel belevágtam ismét, még rosszabb eredményeket produkálok, mint korábban. Számszerűsítve:

-1473 lájkot vagy szuperlájkot adtam le

-mindössze 106 nőt húztam balra

-és ebből egy hónap alatt lett 7 "pár", és ezt csak a rendszer szerinti értelemben véve mondom; 5 nem volt hajlandó visszaírni sem és-vagy törölt, 1 kétszavas válaszokat adott, 1 pedig nem tűnt szimpinek, inkább nem írtam rá

Nők és férfiak statisztikája is érdekelne, már feltételezve, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ennyire ráér, vagy éppen ennyire kíváncsi. Bónuszpont jár annak, aki megválaszolja az évezredes rejtélyt: miért húzol jobbra valakit, ha aztán nem válaszolsz neki? Igen, a szemfüleseknek feltűnhet, hogy én is csináltam ilyet - csak én nyomtam is egy unmatchet, miután észleltem a tévedést, a véletlenül jobbra húzást.

2018. dec. 25. 22:21
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

@Aswad05

Az életem és a társkeresés közé húzhatunk egyenlőségjelet. 26 éves aggszűz vagyok, ez az egy dolog érdekel már csak. A munka és a pénz sosem motivált, az 5 éve szinte mindennap űzött hobbimra kezdek ráunni, az egyéb érdeklődési köreimről meg már rég elvonta a figyelmemet a magány. Ugyanúgy a társkeresés és az internetes társkeresés közé is mehet az egyenlőségjel; élőben elvből nem ismerkedek (meg nem is tudnék).

@30

Nem bántottál meg. Csak rohadtul nem értem,

1) hogy ne süssön rólam az elkeseredettség?

2) hogy jön le rólam írásban?

A maradékra a fent leírtak igazak.

2019. jan. 14. 08:56
 32/36 anonim ***** válasza:

Egyet mondok. Nem kajtathatunk állandóan csak a vágyaink után. Mert idővel megbolondulunk. Meg kell tanulnunk lemondani a vágyainkról, és akkor boldogok leszünk.

„ Mindaz, amiért az emberek lelkesednek, minden, aminek a megszerzéséért izgulnak és fáradoznak, a legkisebb örömöt sem adják nekik. Mindaddig, amíg ezen fáradoznak, azt gondolják, hogy az ő boldogságuk abban van, amiért megszenvednek. De csak érjék el a vágyukat, rögtön elkezdenek újra vágyakozni, bánkódnak és irigykednek amiatt, amijük még nincs. Nem mihaszna vágyaink kielégítésével érhető el a nyugalom, hanem ellenkezőleg, az ilyen vágyaktól való megszabadulással. Ha meg akarsz győződni ennek igazáról, fektess feleannyi munkát az üres vágyaktól való megszabadulásra, mint amennyit eddig a megvalósulásukra fordítottál, és te magad is hamarosan meglátod, ha így teszel, sokkal több nyugalmat és boldogságot kapsz. ” (Epiktetosz)

2019. jan. 15. 00:30
 33/36 A kérdező kommentje:

Harmadik próbálkozás. 1150 jobbra húzás, ebből:

-1 match

-1 lájk, de nem találom a csajt, szóval ez szerintem valami bug lehet

-1 match, aki azonnal rányomott a szétkapcsolásra (de szó szerint, arra nem volt időm, hogy írjak neki, mire ráfrissítettem, már nem volt meg)

A csajjal két hétig beszéltem, mire kinyögte az imént, hogy ő nem tud többet elképzelni. 26 éves vagyok, soha a rohadt életben nem volt még barátnőm, aggszűz antiszocként fogok megdögleni. Most már tényleg kezdünk ott tartani, hogy a szó legszorosabb értelmében a teljes korombeli felhozatal elutasított szavakkal vagy azok nélkül is. Elkeserítő. Mi értelme az életnek? Mások boldogan, kézen fogva járkálnak meg csőröznek az utcán, én meg egymagam, sóvárgó szemekkel bőgöm álomba magamat heti szinten.

2019. ápr. 8. 18:25
 34/36 Clay Morrow ***** válasza:
Én azt mondom ne vedd így szívre, nyomjad tovább, de ne ilyen görcsösen és ne kúrd fel magad minden kis szaron. Közben meg koncentrálj másra, ne ez töltse ki minden percedet és gondolatodat, ha 26 vagy akkor gondolom már melózol, meg tuti vannak más hobbijaid amibe temetkezhetsz.
2019. ápr. 8. 18:56
 35/36 anonim ***** válasza:
Sz.rd már le b+! Én 27 vagyok, ugyan ebben a cipőben, de nem kesergek itt rajta, hogy mennyire szánalmas, meg nyomorúságos az életem. Szerintem sokan vagyunk így, de nem lehet mindenkinek ugyan olyan az élete. Biztos hogy van aki társ nélkül éli le az életét, az is lehet hogy te is, meg én is így fogjuk. Nem kell ezen fennakadni, élni kell ez életünket, ahogy nekünk jó, aztán kész. Én tudom magamról, hogy sok mindenről lemaradtam az életben, amit talán már nem hozhatok be. De ettől még úgy érzem nem vagyok rosszabb ember, mint mások, akik jobban szocializálódtak, gyerekkorukban, csajoztak, szerelmesek voltak, sétáltak kézen fogva a barátnőikkel, elvitték őket moziba, fagyizni... Nekem ezek kimaradtak, tudom, hogy félénk, tapasztalatlan gyerek fejjel 27 évesen már nem igazán rúghatok labdába a korombeli nőknél, ők már érett felnőtt férfit akarnak, nem egy tapasztalatlan gyereket. A fiatalabbakhoz, meg már túl idős vagyok... De sajnos az időt nem tudom visszapörgetni, ez van. El kell fogadni a dolgokat, nem ezen keseregni, meg a múltbéli tévedéseken fájdalmakon, mert ez csak felemészt. Ezer más dolog van még az életben ami miatt érdemes lehet élni, csak rá kell találni. Javaslom te is inkább nézz mélyen magadba, és próbáld megfejteni hogy milyen is vagy, és miért is vagy te olyan amilyen valójában vagy! Mert ha rátalálsz önmagadra, akkor lehet el tudod majd te is engedni ezeket a dolgokat, amik miatt itt keseregsz.
2019. ápr. 8. 19:40
 36/36 anonim ***** válasza:
2019. ápr. 8. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!