Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak rajtam kívül, akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak rajtam kívül, akik a tinderes eredményeikről statisztikát vezetnek?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék az arányokra. Amióta csináltam egy új profilt hó elején és nagy reményekkel belevágtam ismét, még rosszabb eredményeket produkálok, mint korábban. Számszerűsítve:

-1473 lájkot vagy szuperlájkot adtam le

-mindössze 106 nőt húztam balra

-és ebből egy hónap alatt lett 7 "pár", és ezt csak a rendszer szerinti értelemben véve mondom; 5 nem volt hajlandó visszaírni sem és-vagy törölt, 1 kétszavas válaszokat adott, 1 pedig nem tűnt szimpinek, inkább nem írtam rá

Nők és férfiak statisztikája is érdekelne, már feltételezve, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ennyire ráér, vagy éppen ennyire kíváncsi. Bónuszpont jár annak, aki megválaszolja az évezredes rejtélyt: miért húzol jobbra valakit, ha aztán nem válaszolsz neki? Igen, a szemfüleseknek feltűnhet, hogy én is csináltam ilyet - csak én nyomtam is egy unmatchet, miután észleltem a tévedést, a véletlenül jobbra húzást.

2018. dec. 25. 22:21
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
15%

Ha a való életben nincs sikeretek a másik nemnél, akkor Tinderen miért lenne más a helyzet? Én csinos lány vagyok és élőben is mindig könnyen ment az ismerkedés(mármint a pasik részéről), és Tinderen is simán volt egy nap akár 50 matchem is, amiből olyan 20-an még aznap rám is írtak. De értelemszerűen ha nem lennék csinos lány, akkor ez nem így lenne, de nemis sírnék ezen, hanem elfogadnám, hogy nem születtem szépnek és nem a másik nemet hibáztatnám ezért. Vagy akkor gyűjtenék plasztikai műtétre, de minimum sportolnék, ahogy most is, igényes ruhák, ápolt haj stb. Le merném fogadni, hogy az itt panaszkodó pasik többsége, ha mással nemis, de sporttal biztosan mérföldekkel jobban nézne ki. Ne legyetek lusták, mert úgy nem sokaknak fogtok tetszeni.

Amúgy a rejtélyes “miért húz jobbra, ha nem válaszol?” mögött az áll, hogy 1. vagy jobban megnézte a profilod és mégsem tetszel neki, 2. időközben már mással beszél.

2018. dec. 26. 09:32
 12/36 A kérdező kommentje:

@10

"Rengeteg időt elvesz a profilok nézegetése, a nagy semmiért."

Ez a baj. Nem szabad a profilokat végignézni. Én is ezt csináltam, aztán feltaláltam a spanyol viaszt: minek olvassak bemutatkozást (már ugye a 10-ből 1 profilnál, amelyiknél ki van töltve), ha úgyse jön pár? Így most már oda se nézek, miközben nyomkodom a zöld szívecskét, csak felírom a statisztikámba, hogy +79 jobbra húzás, legalábbis nekem ennyi a limitem. A többi társkerső is ugyanez egyébként, csak ott még levelet is írsz, amire nem jön reakció...

@11

"Ha a való életben nincs sikeretek a másik nemnél, akkor Tinderen miért lenne más a helyzet?"

Egyrészről azért nincs sikerem élőben, mert nem is próbálkozok. Minek? Már úgy alapból abból induljunk ki, hogy 50-ból 49 nőnek van párja, a minden 50. meg olyan, aki nekem se kellene, minden második-ötvenedik pedig aszex, de legalábbis nem keres társat. Aztán minden harmadik-ötvenedik keres, csak épp nem engem. (Társaságba nem járok, barátaim nincsenek.(

De akkor fordítsuk meg: ha a Tinderen nincs sikerünk, miért próbálkoznánk élőben? Valamiért ez a mantra nagyon nagy sikert aratott a GYK-n, de csak másfél másodpercig kellene gondolkodni, hogy átlássátok, mekkora hülyeség. Egyik ok az az, amit az előbb is írtam, a másik meg az, hogy élőben még csak a képekkel sem lehet csalni, ott kinézel valahogy és kész. Te magad is írod, hogy te is külső alapjánd döntöd el, hogy egyáltalán a belső tulajdonságaitok kölcsönös megismerésére adsz-e esélyt, akkor miért lenne ez másként a többi nőnél is? Vagy most az az alapkoncepció, hogy aki társkeresőn sikertelen, az az életben hirtelen magabiztosságtól duzzadó alfává válik? Meg a szart. Pontosan ugyanolyan arányok vannak a neten is, mint élőben, csak míg élőben lehetetlen bárkit is megismerni (mert mégis hol kellene ismerkedni a tanulmányok lezárása után?), itt legalább az esély megvan arra, hogy olyanokkal beszélgess, akikkel másképp a büdös életben nem találkoznál, vagy max az úton szembejövő autóban látnátok egymást.

"Amúgy a rejtélyes “miért húz jobbra, ha nem válaszol?” mögött az áll, hogy 1. vagy jobban megnézte a profilod és mégsem tetszel neki, 2. időközben már mással beszél."

1. De ki az, aki nem nézi meg párba állás után, hogy kivel áll párba? :D Ennél még annak is több értelme van, ha unmatchelsz. Sőt, annak van értelme egyáltalán. Meg a másik: mégis mit kellene írni? Sziamizu nem jó. Oké. Ha a profiljára reagálok, nem jó. Ez már nem egészen oké. Van egy frappánsabb, vicces szövegem, amire ugyanúgy nincs válasz, és ez már aztán KWA-ra nem oké...

2. Hűha, akkor viszont nekem bugos a rendszer, mert nekem az app lehetővé teszi, hogy egyszerre több emberrel kommunikáljak. Pontosabban hogy több embernek írjak, mert ugye válasz nincs, de ugyanott tartunk. Nagyon rossz kifogás. Akkor már inkább unmatcheljen...

"elfogadnám, hogy nem születtem szépnek és nem a másik nemet hibáztatnám ezért"

Nem hibáztatom a nőket. Azazhogy de, mert röhejesen elszálltak az egók és az igények, és amíg azt látom, hogy a dagadt, láncdohányos nők közül is sokaknak van azért arányaiban sokkal magasabb szinten levő kinézetű párja, addig igenis felháborít, hogy nekem még az én szintemen lévő nő sem jut, mert van rajtam ~15 kiló plusz, meg mert csak 173 centi vagyok. Idáig hallom persze a háttérből a sértődött hangokat:

-Jaaa, hogy neked csak a külső számít? Milyen jogon ítéled meg őket, hát lehet, hogy az a kövér nő a világ legjobb fej személye és nagyon szeretik egymást!!!

Ja, csak ez fordítva nem működik ezek szerint. Lehet, hogy én vagyok minden nő álma a tulajdonságaim alapján, csak éppen a külsőm miatt le se vagyok szarva. Persze nem ez a valóság, de lehetne.

"Le merném fogadni, hogy az itt panaszkodó pasik többsége, ha mással nemis, de sporttal biztosan mérföldekkel jobban nézne ki."

Mint írtam, messze nem vagyok EXTRÉM kövér, de fontolgatom, hogy fogyjak. Csak épp nem tudom, minek, mert rengeteg olyan hozzászólóval találkozok, akik azt írják, nagy reményekkel lefogytak pont a társkeresés miatt, sőt, akár ki is gyúrták magukat, és továbbra is láthatatlanok maradtak. Fölöslegesen meg nem fogok energiát fektetni olyanba, amit nem élvezek.

A sportot nem élvezem.

"Ne legyetek lusták, mert úgy nem sokaknak fogtok tetszeni."

Nem is akarok sokaknak tetszeni. Elég lenne egyetlen nő, akinek tetszek. Nagyjából ~2000 fős merítésből azt gondolnám, ezt nem nehéz elérni, de úgy néz ki, nem jön ki a matek még így sem.

Hű, ma is sikerült regényt írnom, jó szórakozást az olvasáshoz.

2018. dec. 26. 10:18
 13/36 anonim ***** válasza:
75%

Budapest környékét ilyen szempontból szerintem nem szabad összehasonlítani vidékkel. Míg vidéken nőként nem volt sikerélményem, avagy tök ciki volt mindig ismerősökbe botlani, addig Budapest környékén napi több match is összejött, amiből 4-5 találka is született. Volt olyan akivel második is összejött, az utolsóhoz pedig nyár elején feleségül megyek. 2,5 éve vagyunk együtt úgy, hogy egy jobbra húzással kezdődött a kapcsolatunk. Mindig csak nevetünk, ha megismerkedésünk romantikus sztorijára kíváncsi valaki.

A tinder világa nehéz. Egy hatalmas buborék az egész. Az ember a másik köré képzel valamit néhány infó alapján, ami az esetek 95%-ban kidurran. Elkorcsosítja az ismerkedést, húsáruvá teszi az embert.

Sokszor előfordult, hogy annyi emberrel beszéltem már, hogy képtelenség volt újabbakra reagálni. Ilyenkor általában leálltam a húzásokkal, hogy mindenkinek tudjak érdemben reagálni legalább annyit, hogy bocs mégsem.

2018. dec. 26. 10:40
 14/36 anonim ***** válasza:
76%

Ha a való életben nincs sikeretek a másik nemnél, akkor Tinderen miért lenne más a helyzet?

Pl azért mert ott maximum pár képet lát rólam az illető, meg max egy bemutatkozást. Semmi mást. Élőben meg ott van az elbénázott első benyomas, béna leszolítások, kínos szituk...

Na de nem is ez a lényeg, mert ott tudom hogy lehet elrontani. Viszont társkeresőn, mikor konkrétan semmit nem tudnak rólad, de már azelőtt elítélnek, hogy egy szót is tudnál szólni. Szóval próbálkozni se tudsz, ha nem húznak jobbra. Ez a nem korrekt az egészben. Aranytalanul elbillent a nők felé az egész netes társkeresés. Tudjuk jól, hogy mi férfiak vizuálisabb típusok vagyunk, nekünk képek alapján is sok infó lejön, hogy vonzódnánk-e az adott nőhöz, vagy sem. Ellenben a nők szívét nehéz pusztán csak képekkel(kinézettel) elnyerni, ill sokkal nehezebb. Nekik fontosabb a kommunikáció, hogy fel tudja mérni milyen is valójaban, milyen gondolkodású, milyen világképe van, mennyire magabiztos... Ezért eselytelen az egész átlagos ferfiként, mert ha vesszük a tindert: nulla matched van, akkor semmit nem tudsz tenni, amivel esetleg pozitív irányba tudnád eltolni az ismerkedést, mert még üzenetet se tudsz küldeni.

Ahol meg szabadon lehet levelezni, ott meg szintén esélytelen, mert annyi üzenetet kap egy nő, hogy fizikailag nem bír válaszolni, aztán megunja az egészet. Szóval neten majdnemhogy lehetetlen értelmesen még csak ismerkedni is. Azoknak jön jól ez az egész, akik olyan kinézetűek, mint a plakátokon szereplő modellek, férfiként és nőként egyaránt. Na ők szabadon tudnak egymás között válogatni. De a többi 99% megy a levesbe, ők csak frusztráltabbak lesznek az egésztől. A lényeg, hogy nem kell belekeverni milyen sikered van a való életben, mert azt a tinderen honnan olvassák le? Nem ír ki rólad statisztikát. :D Van pár ismerősöm, akik az életben tudtak ismerkedni, de tinderen semmi nem jött össze nekik. Nem véletlen...

2018. dec. 26. 12:27
 15/36 anonim ***** válasza:
82%

11-es én rohadtul nem értek vele egyet,hogy aki a való életben nem tud ismerkedni az a Tinderen se tud.

Neked p#nci van a lábad közt,jó hogy van egy csomó match-ed.

Nekem a való életben volt sok szép barátnőm,nem szeretem a pontozást,de olyan 9pontos csajok is voltak.

A tinderen,meg az 5-6pontos csajok is el vannak szállva,de sokan még arra se képesek hogy normális fotót csináljanak magukról,csak beállnak a fürdőszobai tükör elé szelfizni,ha nagyon okos akkor a vakut is bekapcsolja.

Aztán panaszkodnak,hogy "szia,mizu"val indít sok srác.

Egy semmitmondó képre,elég nehéz frappánsat írni.

Szóval minfig lesz egy helyesebb,sármosabb pasi,akit jobbra lehet húzni.

Egyébként én sportolok több éve,szóval ezzel sincs gond,de mindig lesznek jobbak,akik helyesebbek,sármosabbak,és az ember olyan hogy szeretné a legjobbat kiválasztani.

Azt is olvastam hogy a tinderes pasik 13%át húzzák jobbra,értitek? 13%. Az rohadt kevés.

Gondolom a férfiak meg a csajok 98%át jobbra húzzák,szóval nem csoda hogy a csajoknak sok matchük van.

Ezért tartom baromságnak hogy aki nem tud a valóságban ismerkedni,az a neten se tud.

Egy kiskapunak megtartom a Tindert de nem hiszem hogy életem szerelmét ott találom meg.

2018. dec. 26. 12:38
 16/36 anonim ***** válasza:
81%

Előző vagyok:

Annyit még hozzáfűznék,hogy sokan nem fotogének,sz4rul megy a pózolás.

A neten nincs meg a kémia,nem hallod a másikat,nem tudod a testbeszédét,nincs szemkontaktus.

Ezért is nehezebb.

2018. dec. 26. 12:41
 17/36 Clay Morrow ***** válasza:
78%

Az egyedüli (valószínűleg) lány válaszolónak üzenném: baromság amit írsz. Kettő nem függ össze. Tinder-en ha NŐ vagy, akkor automatikusan ömlenek a match-ek, hidd el, lehetsz bombanő, szépségkirálynő, illetve tehetsz ki egyszerű fekete képet vagy akár rajzot és úgy is rengeteg match-ed fog lenni. Volt Tinder-es barátnőm és mindig +99 a már előre lájkolók száma, lányként ez nem téma. Azt nem tagadom, hogy pl. egy nagyon jól kinéző lánynak nincs sokkal több párja, mint mondjuk egy anime-s képű lány profilnak, viszont szerintem ez elenyésző nálatok (napi 100 match vagy/vs 25-15, ez úgy is romba-porba dönti a férfiak átlagát). Akik élőben nem annyira sikeresek, még pont lehetnek neten, mert ott nincsen annyira gátlás, képekkel lehet csalni, dumával, több taktika is létezik.

Most pedig, hogy a kérdésre válaszoljak, 2017 szeptembere óta Tinder-ezek, azért ennyire durván nem vezetek statisztikát meg átlagot, mint te, de ha lebontanám, úgy átlagban heti 1-2 match kijön. Volt mikor 1-1,5 hétig nem volt match, de volt mikor két napon belül volt 6-7 is. Ez idő alatt egy kapcsolatom született és majdnem egy kaland.

Kétféleképpen szoktam "játszani", mikor kedvem van, akkor lapozgatok, szépen megnézem a profilokat, bio-t olvasok stb, sokkal szelektálóbb vagyok, úgy kb fele-fele arányban szoktam húzogatni, pont az éjjel számoltam egy kicsit és eléggé kiegyenlítődött. Igazából attól függ milyen sorrendben jönnek a lányok, ezt nem tudom szabályozni. A másik az a klasszikus férfi-tinderezés, vakon mindenkit jobbra húzunk. Érdekes, mert olvastam itt anno, meg más oldalon is a Tinder algoritmusáról hogyha vakon-süketen jobbra húzol mindenkit, (állítólag) KEVESEBB az esélye a match-eknek, mintha szépen tudatosan fontolóra vennéd kit húzol és kit nem jobbra. Merthogy észleli a program ezt, így kevesebb lánynak mutat meg avagy mindig "utolsónak". Pedig már én se tudom higgyek-e ebben vagy sem, mert van mikor ezt csinálom napokon keresztül és semmi, aztán meg volt, hogy két-három nap után egy nap alatt 4 match is beakadt. Viszont én is észrevettem az utóbbi időben, hogy azért mégsem húzok mindenkit jobbra, de attól még elég sokat jobbra és kb. egyikre se jön match. Mikor jelez egyet, hogy van, sokszor nem is emlékszem mikor húztam jobbra, vagy jó régen lehetett, tehát a "K/D" ratio-m elég kicsi.

A társalgás meg dettó ugyanaz, nincs válasz, rövid válaszok, vagy egy napig nagyon jól elvagytok, utána meg elküldheted a jó büdös francba is, mert reagál arra sem. Illetve a speciális eset: "még mindig érzek valamit az exem iránt".

Mára már csak szórakozásból használom és "várom a csodát", hátha mégis, mert nem hinném, hogy az egész (ennyire) suttyó nemzedék lenne, én még mindig remélem és hiszem, hogyha már egyszer összejött, akkor ez nem lehetett egyszeri csoda.

2018. dec. 26. 18:51
 18/36 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, szerintem előbb fontold meg alaposan, hogy biztos akarod-e ezt?

Gondolj bele, hogy most milyen a lelkiállapotod és milyenek a mindennapjaid úgy, hogy nincsen nő az életedben.

Szerinted megér a csajozás annyit, hogy megborítsa a lelki nyugalmadat?

2018. dec. 27. 03:34
 19/36 A kérdező kommentje:

"Gondolj bele, hogy most milyen a lelkiállapotod és milyenek a mindennapjaid úgy, hogy nincsen nő az életedben."

Magányosak, tartalmatlanok, depressziósak, értelmetlenek, szeretethiányosak. Emellett úton vagyok az alkoholizmus felé, addig sem azon gondolkodok, hogy milyen szar egyedül.

"Szerinted megér a csajozás annyit, hogy megborítsa a lelki nyugalmadat?"

A... mimet?

2018. dec. 27. 23:04
 20/36 anonim ***** válasza:
77%

Barátom, ha saját magad nem tudsz megküzdeni a depresszióval meg alkoholizmussal akkor, hogy higgye el egy csaj, hogy majd mellette sikerülni fog, amikor akkorra már két emberre kell majd figyelned?

Előbb sajátmagaddal kell kibékülnöd, és majd utána kezdődhetnek mások.

Csak akkor indulhatunk háborúba és harcolhatunk másokkal, ha előtte legyőztük önmagunkat.

2018. dec. 27. 23:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!