Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak rajtam kívül, akik a tinderes eredményeikről statisztikát vezetnek?
Kíváncsi lennék az arányokra. Amióta csináltam egy új profilt hó elején és nagy reményekkel belevágtam ismét, még rosszabb eredményeket produkálok, mint korábban. Számszerűsítve:
-1473 lájkot vagy szuperlájkot adtam le
-mindössze 106 nőt húztam balra
-és ebből egy hónap alatt lett 7 "pár", és ezt csak a rendszer szerinti értelemben véve mondom; 5 nem volt hajlandó visszaírni sem és-vagy törölt, 1 kétszavas válaszokat adott, 1 pedig nem tűnt szimpinek, inkább nem írtam rá
Nők és férfiak statisztikája is érdekelne, már feltételezve, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ennyire ráér, vagy éppen ennyire kíváncsi. Bónuszpont jár annak, aki megválaszolja az évezredes rejtélyt: miért húzol jobbra valakit, ha aztán nem válaszolsz neki? Igen, a szemfüleseknek feltűnhet, hogy én is csináltam ilyet - csak én nyomtam is egy unmatchet, miután észleltem a tévedést, a véletlenül jobbra húzást.
1716. Szuperlájkokra sem kell reagálni, minek aaaaaz, dehoooogy, hát egyértelműen csak véletlenül nyomkodom azt a rohadt kék csillagoooot... Hát ilyen a mocskos életben nincs, ez már nevetséges. Ilyenkor nagyon elgondolkodok, hogy van-e bármi értelme az életemnek. Azazhogy már hosszú, HOSSZÚ évek óta tudom, hogy nincs, de nem tudok mit kezdeni vele sajnos. És itt vagyok 25 éves szűzként, zéró motivációval, úton az alkoholizmus felé, lassan dohányozni is elkezdek. A munkámat, avagy ahogy divatos mondani: a KARRIEREMET leszrom, mert nincs kiért pénzt keresnem (engem meg aztán végképp nem érdekel, hogy 110-et keresek vagy 260-at). Január végén jár le a felmondási időm, abban reménykedek, hogy megvan a 365 nap munkaviszonyom és elmehetek egy hónap munkanélkülire. Egyre dagadtabb vagyok, mert nincs kinek tetsszek. Egyre kevesebb dolog érdekel, mert nincs kit elbűvölnöm a tájékozottságommal.
Régen még voltak elképzeléseim. A legelső hulladékszrfshgy munkahelyemen küzdeni akartam és előrébb akartam lépni, meg örültem, hogy legalább megtapasztalom, milyen egy a diplomámhoz rohadtul nem illő fizikai munka. Figyeltem, mit eszek, és bár világéletemben túlsúlyos voltam, azért úgy egy-másfél évig tudtam tartani egy 75 kiló körüli testsúlyt - most 95 vagyok, soha nem voltam még ilyen kövér, nincs egy darab gatyám, ami kényelmesen rám jönne. És a röhej, hogy hiába eszek szinte csak húst meg zöldséget, mert két hete még 93,5 kiló voltam. Elképesztő, velem még a természet is szándékosan szívózik, nálam még a fizika törvényei se működnek?! Egész nap képes voltam olvasgatni kb. mindenféle tudományágban a Wikipédiát, nyelveket is tanultam. A hobbim éltetett és motivált. Ennek mind vége, munkában komor pofával ülök, a számat húzom, ha jön valaki, két szóban, szúrós szemmel válaszolok neki, hazérek, megiszok 1-2-3 sört, közen valami szutyok YT-os videót nézek, és ennyi, eltelt a napom.
Szrok én már bele az egészbe. Van bármi értelme mélységes magányban élni, úgy, hogy még csak fény sincs az alagút végén? Fszért teperjek, ha egy helyben fogok toporogni, mint azt sok-sok év tapasztalata alátámasztja? Fals mézes-mázos ígéretekért, hogy "majd 30 éves korom után eljön Eldorádó"? Hogy először a munkára figyeljek? Mi van? Koncentrációs táborban vagyunk, hogy a munka nemesítsen?! A güri az élet értelme? Nem-nem, már nem a kommunizmusban élünk srácok... Na meg hát 30 éves koromra fog ez még engem bárhol érdekelni? Egy megcsömörlött, rosszindulatú, utálatos rhadék leszek addigra, már persze ha nem vetek véget azonnali hatályú felmondással ennek az értelmetlen létezésnek, vagy nem kerülök diliházba.
Ja igen, amióta egyre mélyebb a depresszióm, minden második szavam káromkodás. Élőben mondjuk retek jó színész vagyok, szerintem hitelesen eljátszom a magabiztos, empatikus kultúrembert, ha érdekem fűződik hozzá éppen akkor. Mindegy, inkább iszok még egy sört. Az legaláb egy biztos pont.
Akkor van egy tanácsom neked kérdező.
Hagyd a Tindert a fenébe (ezt ha kell ég ezerszer el fogom mondani). Olyan, hogy lájkolgatom a csajokat és majd feölfigyelnek rám és akkor majd jajdejólesz, olyan csak a mesében van. Itt föl kell kelni és cselekedni kell.
Az mondjuk nem baj, hogy ennyire dühös vagy. Azt akarom, hogy ezentúl ne színészkedd meg a jókisfiút, aki csak arra jó, hogy kiszívják belőle a lájkokat. Kezd el irányítani a dühödet. Használd föl a dühödet.
Maradj ilyen dühös állapotban és menj el egy szórakozóhelyre, diszkóba vagy akárhova. Kezd el kőkeményen harcolni, ne érdekeljen semmi, mivel te dühös vagy és ki kell engedjed a hosszú évek alatt kumulálódott dühödet. Ne érdekeljen semmi, ne legyél egy lájk-fejőstehén, hanem vedd el amit akarsz! Hódíts meg magadnak akárkit! Ne hagyd magad nyugton, amíg meg nem hódítasz magadnak valakit. Erre a harcra teljes ösztönöddel küzd meg! HARCRA FÖL!
Na nyomás kérdező.
@Aswad05
Értékelem az optimizmusodat. Neked egyébként milyen sikereid vannak az életben? Mire alapozod ezt a pozitivitást? A dühöt meg ne keverd össze a gyűlölettel és a csalódottsággal. Nem mérges vagyok, hanem rühellem az emberiséget és a társadalmat. Nem ugyanaz. Vegyem el amit akarok? Oké, akkor benevezek egy fizetőshöz, legalább annyival beljebb leszek, hogy már nem leszek tovább szűz. Szórakozóhelyre meg akkor fogok belépni, amikor... soha. Se romungróék, se izomtibóék, se drogos pitsáék nem érdekelnek.
Nem az számít kinek milyen sikerei vannak vagy milyen célokat ért el. Kizárólag az számít, hogy kik azok akik küzdenek a célokért és kik azok, akik harcolnak a sikerekhez vezető Úton.
Mondok egy példát: Ha adok neked egy olimpiai aranyérmet, akkor az ideig-óráig érdekes lehet, de egy idő után megunod és már nem lesz érdekes, rájössz, hogy az tulajdonképpen csak egy darab fém. Ellenben küzdeni és harcolni annak az olimpiai aranyéremnek a megszerzéséért már sokkal érdekesebb dolog. Éveken keresztül minden egyes nap motiváltan fölkelni, sikerre hangolva harcolni, erőfeszítéseket végrehajtva haladni előrefelé az Úton. Nem a cél a lényeg, hanem az odafelé vezető Út.
Az emberiségben és a társadalomban már én is elvesztettem a bizalmamat. Éppen ez motivál arra, hogy harcoljak és küzdjek. Mert így állok bosszút az egész emberiségen. Ahol mindenki r0hadék, ott a rendes emberek a lázadók. Ami pedig engem illet, mindig is rebellis voltam.
@25
Mármint jobbra. Egyébként ő egy csinos lány volt, csinos lány meg nekem nem fog visszaírni. Egy próbát persze megér, mert hátha; a probléma ott kezdődik, hogy az a mosoly elképesztő erőltetett volt a képein, egyszerűen nem volt ingerenciám írni neki. Pedig én boldogra-boldogtalanra írok.
Kész, befejeztem. Eger környéki kollegina se volt hajlandó válaszolni, amikor még az érdeklődésünk is stimmelt. Ő volt a 9. párom, 2000+ jobbra húzásból. Részemről ennyi volt a Tinder. És ezzel ki is merült az összes létező ismerkedési lehetőségem, úgyhogy hivatalosan is kijelenthetem: nem kellek senkinek.
@Clay Morrow
Jó, és akkor most számoljunk: ez nagyjából 0.5%-os "párbaállási arány", hogy úgy mondjam. Már ez is sokkoló és lehangoló, de ha hozzátesszük, hogy ebből 0%-os a "válaszadási arány", az pedig tökéletesen egyértelművé teszi, hogy mennyire kilátástalan az egész életem.
Ez csak az interneten való ismerkedést teszi kilátástalanná, nem az életed.
Nem akarlak bántani, de sugárzik belőled az elkeseredettség, ami azt kell hogy mondjam, abszolút nem vonzó a nőknek. Ugyanúgy, ahogy egy nőn is megérezni a biológiai óra okozta kapuzárási pánikot, ugyanúgy érezni a férfiakon is ezt kimondatlanul is.
Azért lenne kilátástalan az életed, mert a tinder befuccsolt? Ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!