Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy férfinek lenni hátrány?
# 31
Szerintem ne bírálj olyat akit nem ismersz...
# 34
Bonyolult dolog ez de nagyon,ne várj sokat az emberektől mert tömegesen semmi nem fog változni max rosszabb lesz de mindig is vannak olyan emberek akik kilógnak a sorból.Az emberek leginkább arra mennek amerre terelik őket pl a média a divat meg sorolhatnám.Az én nézőpontom szerint a szépség relatív,ha létezik csúnya ember az nem biztos,hogy csúnya mert az egy dolog hogy valakinek vagy valakiknek csúnya,de az nem azt jelenti,hogy mindenkinek.Mondjuk pl inkább átlagos,nekem tetszenek az átlagos nők nem hajtok az állítólag különlegesre akit leginkább a külseje alapján látnak különlegesnek vagy szépnek a mai társadalmi hülyeség végett.Szóval nekem pl ha tetszik egy lány arca akkor nem igazán érdekel pl a testalkata viszont azért fontos a belső úgy értem nézhet ki bárhogy ha egy nagy tuskó az illető.Szóval ez az esély dolog is képlékeny,mert sokszor a most mondjuk csúnyának nem veszik észre aki közeledni próbál feléjük.Egyébként szerintem is szomorú,hogy egyre jobban bele mossák az emberekbe a szexet punci/pénisz jó dolog igen de lassan olyan lesz mint a pénz túlzott szeretete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!