Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy férfinek lenni hátrány?

"A jobb melókat(irodai) is főként nők kapják, sok férfi még csak nem is álmodozhat irodai munkákról." :D :D Ja, rengeteg női tesztelő mérnök és programozó van pl. :D Édes jó Istenem, ti valami mesevilágban éltek?
Amúgy mindkét nemnek szívás az élet.

Várják tárt karokkal a férfi tanárokat, ápolókat, jelentkezz! Vagy szar fizetés kemény munka, ugye.

"Postán is pl a benti egyértelműen jobb melókat megkapják a csajszik, a férfiakat meg kizavarják kézbesíteni. ez csak egy példa volt a sok közül"
Nekem már olyan félelmem is van hogy ha elmegyek melózni (mekibe készülök) a csajok egyszerűen majd jobb fizetést fognak kapni a főnöktől, hogy így is nyalizzon nekik hátha meg tudja valamelyiket dugni.
SZerintem reális a félelmem.
# 5
Meg ahogy azt te hiszed,nekem pl a szex se meg sok minden ku...ra nem egyszerűbb.De ezzel még sok férfi van így.

Nem hátrány ha jól nézel ki, potenciális nyerő tipus vagy ambiciózus, magabiztos és jó szöveged is van.
Akkor válogathatsz a jobbnál jobb nők közül.
Meg nektek a szex is könnyebb megy az érzelem nélkül is futószalagon,l akkor már jól érzitek magatokat.
Fiatalon azért kelletek mert jól néztek ki, idősen meg az egzisztencia vonzó egy nőnek, úgyhogy nincs nyafi!

"reális félelem" XD XD
Balázska, nem való neked a Meki.
Tudod, ott igazi emberek lesznek, nem a gyűlölködő fantáziáid.
# 18
Én pl nem akarom váltogatni az általad írt jobbnál jöbb nőket,és éppen elég nő van aki csak úgy simán ágyba bújik egy pasival érzelem nélkül.Szóval erre azt szoktam mondani egy férfi is lehet olyan,hogy érzelmek kellenek neki meg egy nő is simán letud szopni egy fickót a disco mosdójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!