Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írtam egy kedves lánynak karácsony alkalmából, hogy ne legyen szomorú, erre elküldött anyámba ezt miért tette😭🤧🤣?
Már hetek óta a szingliségről osztja az észt, pedig nem néz ki rosszul. Én boldog karácsonyt kívántam neki erre...
Nem nézek ki jól de nem érdekel csak pozitívan állok neki mindennek.
"korábban buliztunk együtt és öleltem a csöcseit."
Az ő beleegyezésével ölelted? Netán részeg volt a bulin és kihasználtad a helyzetet? Akkor érthető, hogy elküldött az anyádba, nem kellene ennyire nyomulni
Hát ki voltam akkor az az igazság egy lány miatt elmondtam neki és megölelt, leleket vert belém.
Még most is emlékszem ahogy a feszes mellei hozzám értek, uhh 😇 (biztos megjött neki akkor)
Kár, hogy a fenekét nem fogtam meg 👹
De várjatok este bizony elhívom sétálni 😃😂
Mert egy hülye p...a (nőként mondom).
Ja, amúgy kedvesnek még hírből sem az.
A kommentjeid alapján nem véletlenül küldött el...
Attól, amiért szingli valaki, még nem kell a legelső idiótával összejönni.
Korábban az volt a csajok problémája, hogy unalmas vagyok. Most változtattam összekötöm a kellemest a hasznossal.
És vicces is vagyok, meg ő ölelt meg nem én akartam. A cickói uhh olyan kemények voltak uhh még most is emlékszem rájuk.
Meg akarom dugni de keményen őt 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!