Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már, hogy rendkívül szép és csinos nőt sikerült meghódítanotok nehéz vagy átlagos anyagi helyzet mellett?
Írhat olyan is, aki átlagos vagy az alatti életszínvonalon él és sikerült neki - de olyan is, aki átmenetileg volt ilyen helyzetben, és meglepő módon egy ilyen nő akadt a horgára.
A kérdés célja, hogy ellenpéldákat szolgáltassunk arra, ami "közszájon" forog: csak pénzes pasiként lehet dekoratív barátnőre szert tenni. Tegyünk kísérletet rá, hogy ezt megcáfoljuk :D
Én anno, amikor összejöttem a barátnőmmel, akkor a diákhitelt vártam minden hónap közepén, hogy legyen bármire pénzem, otthon laktam, mert albérletre már nem futotta. Nyáron, amikor nem volt diákhitel, akkor semmire nem volt pénzem, mégis összejött velem a lány.
Most keresek úgy, hogy neki nem kell dolgoznia, ha nem akar, és még mindig velem van. Nem a pénz számít.
Mamahoteles voltam , gyári munka , se kocsi , egy mozira nem tudtam meghívni a lányokat ! Mégis legalább 20 jó csaj összejött . Lehet azért mert sportolok és amúgy 20 centis a farkam .
Ha valamiben jó vagy akkor nem kell pénzesnek lenni ! Aki semmit nem tud felmutatni az nem fog csajt kapni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!