Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok, akik olyan szépek, hogy bárkivel járhatnak, akivel akarnak, mi átlagos fiúk esélytelenek vagyunk náluk. Ez elég szomorú helyzet. Másoknak is vannak ilyen gondolatai?
én is rendelkezem aggyal.
és a feltevésed hibás. nem az átlagos pasikkal nem akarok járni, hanem az átlagos pasikkal, akik hasonló gondolkodással rendelkeznek, mint te.
Nem nagyképüségből mondom de elég felkapott vagyok!
Állitólag szép csinos kategóriába tartozom!Állandóan hemzsgnek körülöttem!Mégis egy átlagos külsejú párom van!És még szemüveges is!
23/L
Nem, nem. Semmi bajom, nem sajnáltatni akarom magam. Nem is feltétlenül ilyen lányt akarok.
Mások véleményét kérdezem, hogy látják ezt a helyzetet, volt-e ilyen élményük, mi lett a vége.
Nem érdemes a torkomnak ugrani csak azért mert az oldal teli van rinyáló önsajnáltató emberekkel.
de ha nem rinyálni akarsz, akkor kímélj már meg minket ezektől a nagy fatális baromságoktól, rendben?
semmi problémám az átlagos pasikkal. ha egy kicsit is talpraesett, bármelyik férfi el tudja magát adni egy bármennyire is szép lánynak. olyan meg minek kéne, aki nem csinál semmit, csak lődözi a nagy általánosításait.
e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!