Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak lányok, akik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak lányok, akik olyan szépek, hogy bárkivel járhatnak, akivel akarnak, mi átlagos fiúk esélytelenek vagyunk náluk. Ez elég szomorú helyzet. Másoknak is vannak ilyen gondolatai?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 19:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

de én nem vagyok fiú, úgyhogy nem tudom elmesélni.

de a véleményem az az, hogy kérlek ne ítélj el senkit. mert hozzám a legtöbbször azért nem jönnek oda (ezt utólag hallom vissza), mert azt hiszik, mivel ők átlagosak, labdába se rúghatnak.

én meg állok, hogy mivan? akkor most hozzám már nem fognak odajönni? de nekem tetszik az a srác!

á, mindegy, összevissza beszélek, inkább menj oda minden lányhoz, aki tetszik és még ha 10 alkalomból 9szer elküldenek is, azért az egyért tuti megéri. gondolom.

2012. febr. 21. 22:34
 32/32 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem igaz... Rám milliomostól kezdve az EU bajnok testépítőn át az egyetem legjobbnak titulált pasija is hajtott, de soha semmi eredménnyel.

A nálam 3 évvel fiatalabb barátommal vagyok, aki a külső szemlélők számára "átlagos" kategória. Én meg lexarom mit gondolnak, mert nekem senki másra nincsen szükségem, és ő tetszik a legjobban. Túlzás nélkül.

24/L

2012. febr. 22. 09:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!