Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vidéki nőknek tényleg ez a fontos?
Kisebb 1-2ezer fős településeken ismerősi körben azt tapasztalom, hogy kb minden nőnek a polgármester fia, körzeti orvos, vagy legnagyobb földbirtokos, stb fazon vette el a szüzességét, illetve ezekért a palikért epekednek.
Ennyire fontos a társadalmi státusz? Vajon ez csak vidéken jellemző? Mi lehet ennek az oka?
Hány földje van...
Mint valami középkori drámában.
Te jó ég!
Honnan szedtek ilyen hülyeségeket?
" Plusz kisebb helyeken nem marad titokban amúgy sem az ilyesmi, mivel kb mindenki mindenkit ismer."
Erről az jut eszembe, mikor a kínaiak lelkesedve mondják, hogy tök jó, Magyarország lakossága csak 10 millió, így legalább mindenki ismer mindenkit...:D Nem, még 2000 fős településen sem ismer mindenki mindenkit, max látásból
#9. Na most buktá' le városi psista! Hejtelenül írtad le a "dógozni" szót. :D
32/f
A doki fia az egyik legnagyobb nyomi lúzer volt, a polgi fia a màsik. Szerintem mindkettő szűz 40 felett is.
Azt szerintem anyám se tudja, hogy ki vette el a szüzességem, nem hogy mindenki.
A környéken a legnagyobb földbirtokos Mészáros Lőrinc, meg a haverja, az Orbán. Ő meg nem az, aki hagyni fogja, hogy a kicsi fia véletlen tehetbe ejt valami falusi lànyt, aztán lehet neki fizetni, hogy ku.ssoljon.
9-es vagyok. Lehet,hogy hej(ly)telenül írtam le bármit is, vélhetőleg nem totál paraszt módra, nem is vagyok az.Viszont falusi igen.
A "p" betűvel kezdődő jelződet kikérem magamnak, Te b...ó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!