Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre kíváncsi vagyok, mit válaszoltok. Félig fun topic?
Újra társkeresési fázisban vagyok és azért én igyekszem az oldal fícsörjeit (ki)használni. Pl. személyiségteszt, kérdés-válaszok, miegymás.
Fogalmazzunk úgy, hogy hülyén néztem ki a fejemből, kínosan mosolyogva a twoo-n adott összeillési kérdéseknél (like okcupid), ha válaszolsz és piroslik nálad, mert az a másiknak nem tetszik. Ezek ilyen 90%+ piros válaszok. :D
Pár ilyen, de lökhettek be Ti is hasonlókat:
Kérdezem én, MIÉRT BAJ, hogy nekem:
-Autóm van?
Én fordított esetben örülnék neki.
-Jóban vagyok a családommal?
Really? Most az megint baj, hogy jó viszonyt ápolok anyukámmal és a megmaradt egy szem húgommal (nővérem már sajna nincs velünk)?
-Nem gond nekem ha a másik biszexuális?
Nem mindegy? (Jó tudom, libsi vagyok... Sorry, ENFP here)
-Tinderen volt egy hölgy akinél húzzam balra, ha a kisállatom velem alszik?
What? Most baj ha a macskám ki van nyúlva a mellkasomon-hasamon ha filmezek/sorozatot bámulok vagy olvasok és dorombol rajtam??? Meg ha nincs párom, akkor szokott mellettem aludni a franciaágyon. 8+ éve van, takarítok rendesen utána, már megszoktam. :D
+bónusz: amikor felsőfokú képesítéssel meglátom az egyenlőre szót (nem eredményt volt hivatott kifejezni). :D
Kíváncsi vagyok a véleményetekre. :)
40F
De neked miért baj az, hogy másnak mi baj? Engem is zavar pl. az állat a lakásban. Solution? Nem jövünk össze.
Quite simple.
:)
Amennyire en ertem, a kocsid van kerdesre nalad igen volt a valasz, a masiknak meg nem, tehat a kiertekeles pirost ad vissza, hiszen igy nem passzoltok ossze, nem tudtok egymas melle parkolni az autos moziban. Pedig az az elet ertelme. :)
Ugyanigy a tobbinel. Sikerult meg az embernel is felszinesebb programot lefejleszteni, rosszul feltett, rossz kerdesek eredmenyeibol levonjak a rossz kovetkezteteseket. Ez van akkor, hogyha algoritmusra bizod a csajozast. :)
42F
Ezek közül én az autósat egyáltalán nem értem, de lehet, hogy ilyen mániás környezetvédőről van szó.
A többi
- a jóban vagy-e a családoddal elég sunyi kérdés... sajnos tapasztalatok miatt sok nő sajnos hajlamos azt feltételezni, hogy aki büszkén vállalja, hogy szereti a szüleit, az tuti anyuci pici fiacskája, akinél még nem szakadt el a köldökzsinór. Megmondom őszintén, ettől én is rettegek, hogy egy ilyet fogok ki, mert apám az iskolakönyvi példája az anyupicifiának, és majdnem a családunk ment bele tönkre, annyira dróton rángatta a nagyanyám.
Persze attól még hülye, aki abba, hogy jóban vagy a családoddal, ezt is belelátja.
A biszexes kérdésbe sokan azt látják bele, ők akarnak-e biszexszel, vagy a másik hajlamos-e biszexualitásra. Őszintén én sem tudom, erre mit húzzak, mert biszexuális emberrel nem jönnék össze a magam részéről.
Engem zavarna az ágyban fekvő állat... gondolom, akkor is ott feküdne az állatka, ha én is ott fekszem, mert megszokta...
Én azon szoktam nevetni amúgy, amikor vki leírja, hogy "inteligens" vagyok :D. Meg amikor borzalmas helyesírással bizonygatja, hogy mennyire igaz magyar.
"Kérdezem én, MIÉRT BAJ, hogy nekem:
-Autóm van?
Én fordított esetben örülnék neki."
Lehet,hogy nem Opelra vágyik?
"-Jóban vagyok a családommal?
Really? Most az megint baj, hogy jó viszonyt ápolok anyukámmal és a megmaradt egy szem húgommal (nővérem már sajna nincs velünk)?"
Igen baj,mert egyértelműen csak egy anyuci kisfia lehetsz,ha szereted az édesanyád.
Az idióta nők szerint...
"-Nem gond nekem ha a másik biszexuális?
Nem mindegy? (Jó tudom, libsi vagyok... Sorry, ENFP here)"
Egy igazi férfi homofób,és biszex intoleráns.Nem tudtad?:)
"-Tinderen volt egy hölgy akinél húzzam balra, ha a kisállatom velem alszik?"
Kisállattal csak nő aludhat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!