Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat a csodanyíláson kívül érdekli még valami a nőkben egyáltalán?
Igen.
Az intelligencia, a humor, a nyitott, érdeklődő szemléletmód a világra, a játékosság.
Az egy másik kérdés, hogy sok nő kb annyit képes csak nyújtani, amit te írsz.
"Az intelligencia, a humor, a nyitott, érdeklődő szemléletmód a világra, a játékosság."
Ez valóban sok férfit érdekel egyébként, de ezek tipikusan olyan dolgok, amiket egy megszólítás, majd egy beszélgetés alkalmával tudsz feltérképezni, de előbbi akkor történik meg, ha tetszel a férfinak vagy vonzod őt és a tekintetét.
Ördögi kör.
Igen, hogy mennyire passzolunk intellektuálisan és spirituálisan is. (yep, ez nekem fontos!)
Hogy át lehet-e vele beszélgetni egy éjszakát, arra rácsodálkozva, hogy basszus már reggel van! :)
Hogy mennyire lehet rá számítani, ha durcásabb vagyok, vagy mennyire áll ki mellettem ha mondjuk igazam van. Hogy mennyire van saját véleménye és mer vitázni velem.
Mennyire fogja a kicsit szarkasztikus humoromat és tud nevetni velem. (de rajtam is nyugodtan, van önkritikám)
Mennyire tudja igazán önmagát adni és álarc nélkül viselkedni.
És még sorolhatnám hosszasan...
40F
Ezeket az általánosító clickbait topikat nem unjátok még? :)
"Ez valóban sok férfit érdekel egyébként, de ezek tipikusan olyan dolgok, amiket egy megszólítás, majd egy beszélgetés alkalmával tudsz feltérképezni, de előbbi akkor történik meg, ha tetszel a férfinak vagy vonzod őt és a tekintetét."
Igen, ha ezekkel akarsz hódítani, akkor ne egy szórakozóhelyre menj, ami húspiac, és csak a mellbőséged számít.
Viszont baráti társaságban, hobbi közben, etc lehet úgy ismerkedni, hogy nem csak a dekoltázsod, hanem a szürkeállományod is megvillantod.
Én jöttem már össze olyan nővel (és jártam 6 évet), aki elsőre nem volt az estem (sőt, egy pont az esetem lány próbáltam nem is sikertelenül felszedni), de társaságban hosszan, és sokat beszélgettünk, és egy idő után rájöttem, hogy nekem ő kell, és nem az akivel éppen randizgatok.
Valaha érdekelt és még most is vannak dolgok amiket keresek egy nőben, de egyre inkább mainstream pitsákká válnak, bután nyavajognak, nőiesség elveszőben van és a ringyóságról még nem is beszéltem.
Esküszöm nem akarom lenézni a nőket mint a másik nem tagjait, sőt belegondolva például a havi fájdalmaikba fel is nézek a neházségeik miatt rájuk. De egyértelműen azt tudom mondani így a húszas éveim közepén, hogy azt is megértem egyesek miért csak néhány kellemes percet látnak bennük és semmivel sem többet, mint ami a testülben rejlik.
Hatalmas részük világtalan, sokak ezt ki is használják és így megdugni sem nagy feladat őket. Persze jelentős részüknek még csak említeni sem kell a szexet, csinálják maguktól két óra ismerettség után. Nem is kell manapság messzire menni, ott a Tinder a kezetekben.
Minek akarna bárki is többet látni a nőkben, ha elég pár jobbra húzás és néhány üzenet, aztán minden megvan ami csak létezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!