Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint ez az oldal nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint ez az oldal nem társkereső, ezért az ilyenekkel hagyják őket békén, azok csak társkeresőn ismerkednek?

Figyelt kérdés
Gondolom akkor iskolába is csak tanulni járnak, boltba is csak vásárolni, szórakozóhelyre csak bulizni, stb.
2018. dec. 22. 01:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Engem az idegesít csak, amikor valaki itt rinyál hogy nem talál párt, úgy egyáltalán senkit, de mások közeledését nem fogadja. Szerintem ez az oldal nem társkereső, ahogy a buszmegálló, a közért, és az instant sem az (a phaszbook meg pláne), de ha valaki nyiltani kinyilvánítja hogy nyitott erre, (és nem csak úgy ráír valaki random), azzal nincs baj.
2018. dec. 22. 08:01
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

Igen funkcionalisan hasznalom az oldalt.

Vagyis arra amire ki lett talava...

Es a boltbe vasarolni jarok, a szorakozohelyre meg szorakozni.

Miert kellene mindenhel ismerkednem ha nincs igenyem ra???

2018. dec. 22. 08:03
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Rám a sok lúzer úgy ír, hogy férfi vagyok, mert egyszerűen arra nem képes, hogy felismerje, hogy nő vagy férfi írja. :D
2018. dec. 22. 08:37
 14/18 anonim ***** válasza:
32%
Hát nekem már voltak innen találkáim, nőkkel és férfi vagyok. Valószínűleg az sokat segített ebben, hogy a "szia d.gunk?"-nál értelmesebben indítottam. Máskülönben azokat nem értem, akik szerint itt ismerkedni szigorúan tilos, hiszen ha már egy adott kérdésre hasonló választ adsz vagy adnál, mint a másik, akkor valószínűleg lehet közös témátok.
2018. dec. 22. 09:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Tarskereson sem ismerkedem, és soha sehol nem ismerkedtem direktben, előre megbeszélve.

Most meg egyáltalán nem ismerkedtem. Minden ilyen levelet válaszolatlanul hagyom, aki többször ír, azt tiltom.

Szimpátia itt is kialakulhat spontán, de nem társkereső ez, hogy konkrétan ezzel zaklass másokat.

2018. dec. 22. 09:35
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Jó, akkor legyen az, hogy aki nem nyitott itt másra, menjen be a boltba, vegyen 1 terméket, de ha kifele menet eszébe jut, hogy elfelejtett valamit, nem fordulhat vissza érte. Kb. ennyi értelme van elzárkózni a lehetőség elől egyedülálló emberként.
2018. dec. 22. 11:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Én nem ismerkednék sehol, buliban meg pláne nem. Oda a zene és a pia miatt megyek. :) Ismerkedjen az akinek két anyja van. :) F
2018. dec. 23. 01:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem. De ezeken a helyeken ált. nem úgy ismerkedem, hogy odajönnek hozzám / odamegyek a másikhoz, és "járjá má velem légyszi", hanem megismerjük egymást előtte. Ez a nem mindegy. Fórumon is, ha más beszélgetésből alakul úgy át a dolog, azzal nincs gondom. De ha már azzal jönnek, főleg egy olyan válaszom után, amiben néha még a korom sincs benne, csak az, hogy szeretem a császármorzsát vagy hogy szoktam blúzt hordani... hát az elég röhejes is és kb. a semmiből jön.
2018. dec. 24. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!