Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék én is ennyire könnyedén beszélgetni másokkal?
Én se tudok túl jól, most volt egy pici idegösszeomlásom (csak itthon egy rövidebb), most bizakodó vagyok, remélem megmarad ez a "Én is érek annyit, mint mások" érzés és a "Nem szabad az önbecslésem kizárólag mások visszajelzéseire építeni" dolog.
De jó érzés. Remélem sikerül elérni valamit. Nagyon sok hibáét követtem el. Remélem még NEM KÉSŐ.
Először is nem kéne foglalkoznod azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, nem mások véleményére kéne alapozni az önbizalmadat.
Azt a csávót sem érdekli, hogy mit gondolnak róla vagy, hogy milyen hülyeséget mond. (Valószínűleg) Önmagát adja.
Nem olyan nehéz, mint gondolod amúgy. Párszor kellemetlen helyzetbe hozod magadat, aztán rájössz, hogy nincs mitől félned és már megy is. Feltéve, hogyha képes vagy bárkivel is beszélni.
LAtszik, hogy begyakorolt szoveggel itt semmit nem lehet erni. Viszont ez nem is improvizacio, mert sokkal frappansabb lenne. Egyszeruen csak beszel, szoval tart es kerdez, erezni is az utemet. Az is latszik, hogy az alanyoknak tetszik. Nem, nem az, amit mond, hanem maga a szituacio, hogy valaki leszolitotta oket, es produkalja magat. Amelyik ettol kivancsi lesz, az mar ra is harapott a csalira.
A matekosnak is hizelgett, amig nem alt neki bohockodni, hogy 1+2 az mennyi, na erre bepipult a csaj, mert onnantol hulyenek nezte es mar nem volt vicces a helyzet. Erre a legtobb ember kepes lenne minimalis gyakorlas utan. O sem az elsot vette fel.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!